Menü

20 Şubat 2011 Pazar

Sivilcelerim ve Ben - Akne Tedavisi 1. Ay Sonu


Eveett tam 1 ay 1 haftadır akne tedavime düzenli olarak devam ediyorum. Birinci ay sonunda doktor kontrolüne gittim ve iyi haberleri aldım. Derimin altındaki iltihap tabakası azalmaya başlamış. Zaten gördüğünüz gibi hiç aktif sivilcem yok. İzlerle savaşım resmen başladı :( Mayıs ayına kadar ilaç tedavisine devam edeceğiz. Bu kadar uzun zaman ilaç kullanmak pek işime gelmese de sivilcelerimden kurtulacağım için çok mutluyum. Bu arada cildim inanılmaz kurudu ve soyulmaya başladı. Sabahları yüzümü yıkadıktan sonra yüzümü heme nemlendirme ihtiyacı hissediyorum. Tabi bu durum ten makyajında zorlanmama neden oluyor. Bu arada nemlendiricimi değiştirdim. Değişen cilt bakımı rutinimle ilgili postu da en yakın zamanda sizlerle paylaşacağım :)

Akne tedavisine nasıl başlamışım görmek için tıklayınız!
Akne tedavisi süresince kullandığım ürünleri merak ediyorsanız tıklayınız!

5 yorum:

  1. tebrik ederim cnm..çok mutlu oldum senin adına, ciddi fark var eski fotonla..keske benimde böyle aktif sivilcem olsa, onları söndürmeye çalıssam sonra izleriyle ugrassam..benimkiler aktif kalmıyor, iki günde geçiyor ama izi kalıyor.çıkmasını engelleyemiyorum:(

    YanıtlaSil
  2. Canım izler de geçecek, hiç dert etme kendine, ben de Roacc. tedavisi gördüm, şimdi cildim pürüzsüz, izsiz :)) (maşallah)
    Tek yapman gereken, sabretmek, ten makyajını en aza indirmek ve nemlendirici olarak medikal ürünler kullanmak...Kozmetik ürün kullanma derim...
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler aprilcim dediğin gibi ten makyajı yapmıyorum pek renkli nemlendiricim yetiyor
    nemlendirici olarak da doktorumun dediğinin dışından çıkmıyorum
    ne kadar az ürün o kadar iyi

    YanıtlaSil
  4. lütfen kullandığın ürünleride açıkla..lütfen lütfenn

    YanıtlaSil
  5. canim kuruluga karsi sana bir tüyo vereyim belki lazim olur, normalde fondöten sürdükten sonra cok belli oluyor cünki bazi yerler, sirf oralari az birsey tesa bandi´ni yapistirip cekersen üstündeki o kuru tabaka soyuluyor : ) cooook gecmis olsun bu arada : )

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...