Menü

9 Eylül 2013 Pazartesi

2013 Yaz Favori Parfümüm Dolce & Gabbana Light Blue EDT (100 ml)


Yaşama zevki gibi büyüleyici, vazgeçilmez ve çarpıcı bir parfüm: Çiçeksi ve meyveli. İçeriğinde, Sicilya limonunun canlılığı, yeşil elmanın mutluluğu, mavi sümbüllerin içtenliği yer alıyor.Yaseminin yoğunluğu, bambunun tazeliği, beyaz güllerin çekiciliği parfüme bambaşka bir ruh katıyor. Sedir ağacının karakteri, amberin dolgunluğu, misk'in sarmalayan büyüsü ise yoğun bir şekilde hissediliyor.
2012 yazında olduğu gibi 2013 yazında da Dolce & Gabbana light blue'yu kullandım.Hafif bir koku olması sebebiyle kesinlikle yaza çok uygun bir parfüm.Ben light blueya bayılıyorum.Kalıcılığı malesef zayıf ama ben kokuyu o kadar çok seviyorum ki bunu dert etmeden gün içinde tazeliyorum (100 ml ağırca cam şişeyi çantamda taşıdığımı düşünce ne kadar sevdiğimi anlatmış olurum sanırım) 

İlk sıktığımda limon ve elma kokusunu alıyorsunuz.Diğer notaları ciltle bütünleştikçe hissedilse de başlangıçtaki ekşi koku(elma,limon) her daim hissediliyor.

Light Blue'yu Tekin Acar da denedikten sonra o dönem ki ekonomim el vermeyince versiyonlarına baktım.5-6 farklı markada denedim ama hiçbirinin alakası olmadığı gibi sıktıktan 10 dakika sonra çok bayat bir koku bırakıyorlar.Taklidini yapamamışlar anlaşılan.Sonraki ay durumu toparlayıp bir de üstüne  %30 indirim denk gelince aldım.

Kısaca ben çok sevdim.Her yaz seve seve kullanabilirim <3 

Normal 100 ml satış fiyatı 210 TL.Yanında çanta boy(25ml) kofre şeklinde 180 TL'ye satan mağazalar bulabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Aynı gün aynı parfümle ilgili post yayınlayışımız nasıl bir tesadüff <3 :)) Ben de çok severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Çok şaşırdım bende :))) Kalp kalbe karşıymış :) Senin yazına bakıyorum şimdi :D

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...