Menü

12 Temmuz 2013 Cuma

Lavera Double Black Organik Maskara


Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez organik ve doğal kozmetik ürünleri arayışım başladı. İnternetteki organik maskara arayışım çok can sıkıcıydı aslında.Çünkü hangi siteden almaya kalksam ya ellerinde kalmamış ya da ellerinde olanlar hakkında iyi yorumlar yok.En büyük sorunsa ülkemizde organik makyaj ürünleri neredeyse hiç satılmıyor,satılanlarsa yurt dışı fiyatlarından çok açık farkla satılıyor.(kozmetik yasağı artık bitsin)

İşin özü içeriğinin de temiz olması sebebiyle Lavera Double Black Maskara da karar kıldım ve online olarak satın aldım.



Lavera maskara adı üstünde çift taraflı.Bir tarafı uzatıyor,bir tarafı da hacim veriyor.Üstteki fotoğrafta sol taraf uzunluk veren fırçası,sağ tarafta ise hacim veren kısmı görüyorsunuz.Uzatan fırça plastiksimsi bir yapıya sahip,diğeri de genelde hacim veren fırçalarda gördüğümüze benzer kıllı fırça.

Benim uygulama şeklim uzatan fırça + hacim fırçası.Bu şekilde uyguladığımda az-orta dereceli dolgunluk ve uzunluğa sahip oluyorum.Açıkcası bu maskarayı almamdaki amaç sağlık olduğu için aldığım görüntü beni mutlu ediyor ama normal şartlarda beni tatmin eden hacime ulaştığımı söyleyemem.Ayrıca kirpikleri yapıştırmıyor ve bulaşma yapmıyor.

Lavera Double Black Maskarayı kimlere tavsiye ederim?
Organik ve doğal ürünlerden hoşlananlara,kirpiklerinde doğal görüntüyü sevenlere ve en önemlisi hamilelere tavsiye edebilirim.
Lancome,ysl,dior gibi markaların maskaralarını seviyorsanız Lavera double black'in verdiği hacim&uzunluk size yetmeyecektir.Bu organik maskaraların kaderi sanırım.Bildiğiniz ortanın üstünde hacim veren organik maskaralar varsa yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.
 Lavera  cruelty free ve BDIH sertifikalı

5.5 ml ve 40-50 TL arası online satışı mevcut.

ingredients: Water, Grain Alcohol*, Stearic Acid, Beeswax*, Hydrolyzed Jojoba Esters, Algin, Argan Oil*, Licorice Root Extract*, Silk, Shellac, Jojoba Esters, Seabuckthorn Extract*, Shea Butter*, Vitamin E, Cocoa Seed Butter*, Coconut Oil*, Sunflower Seed Oil, Olive Fruit Oil*, Camelina Sativa Seed Oil, Vegetable Oil, Hydrogenated Lecithin, Tilia Cordata Flower Extract*, Rosa Centifolia Flower Extract*, Mallow Flower Extract*, Vitamin C, Fragrance (Natural Essential Oils), May contain: Iron Oxides, Ultramarines
* indicates Certified Organic Ingredients** for natural essential oils

7 yorum:

  1. Hamile mi? :)))

    Hayırlı olsun, kaçırmışım bu detayı! Sağlıkla kavuşman dileğiyle!!!

    NOT: Bende bir tek Mineral Fusion rimel var doğal olanlardan... aslında etkisi de süper, fakat Türkiye'de satılmıyor. NvyEco'nunkini denemeyi düşünüyordum ben de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet 6 aylık hamileyim:)
      Çok teşekkür ederim.Allah herkese nasip etsin inşallah:)
      Mineral fusionu denemek isterdim:( NvyEco'yu denediğinde yorumlarsan sevinirim.Bende Physician Formulayı deneyebilirim

      Sil
  2. hamile misin çok iyi bir haber bu çok sevindim Allah kucagına almayı nasip etsin
    hiç bilmediğim bir markaydı teşekkürler değerlendirme için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah.Çoook teşekkür ederim:x
      Rica ederim.Benimde Lavera'dan denediğim tek ürün:)

      Sil
  3. benim zarif arkadaşım. Altı ay oldu mu gerçekten? Zaman ne kadar hızlı geçiyor. Foruma girmiyorum bir süredir ama buradan takip ediyorum seni. O yüzden böyle yazayım dedim. Allah bir avazda, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dünya tatlısı bebişini:) Öpüyor ikinizi de bu teyze böcük:)) Aç parantez yazışmalarımızı özledim kapa parantez:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen nerelerdesin böcüğüm:) Merak ettim seni.Oldu sahiden 6 ay.Evet kabul ediyorum biraz aceleciyim.Evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım:)Foruma bende pek girmiyorum artık.
      Amin inşallah kolay bir doğum olur.Bizde seni çok öpüyoruz.Allah'a emanet ol :x

      Sil
  4. lavera double black maskara ürünü bende kullanıyorum çok mennun kaldım söylemeliyim.Kirpikleri özellikle yapışma etkisi yaratmadan dolgunlastırması cok güzel:))

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...