Menü

28 Ocak 2013 Pazartesi

Bir Maskara Hikayesi - Estee Lauder Sumptous Extreme Mascara

 Evet bir güzellik bloggerı olarak her gün makyaj yapmıyorum, bu durumdan da rahatsız değilim. Ancak evden kapatıcımı ve maskaramı sürmeden çıkamıyorum son dönemde. Kirpik konusunda şanslıyım neyse ki. Uzun ve sık kirpiklere sahibim. Ancak maskara kullanmadığımda kirpiklerim görünmüyor tabi ki.

İşte böyle çipil çipil bakıyorum ^_^ Bence göz makyajının en önemli unsuru kesinlikle maskara! Tabi ki bu konuda yapacağımız tercih de çok önemli! Hafta sonu makyajımı yaparken bu konuyu gündeme getirmenin zamanı gelmiştir dedim! Hem uzun zamandır sizlerle hafta sonu makyajı paylaşmıyorum değil mi?

İşte benim maskara sonrası kirpiklerimin hali. Son dönemdeki favorim Estee Lauder Sumptous Extreme!

Sumptous Extreme ile yılbaşı öncesinde tanıştım ve o günden beri de hiç ayrılmadık. Tabi yıllardır aynı maskarayı kullanan biri olarak yeni bir ürüne alışmam, doğru sürüş tekniğini bulmam biraz zaman aldı.
Estee Lauder Sumptous Extreme "Lush Multiplying Volume Mascara" pek çok maskara gibi takma kirpik etkisi vaadediyor. Açıkçası kullanmaya başladıktan sonra etrafımdaki insanlar "kirpiklerin ne güzel maşallah!" demeye başladılar :D Uzun zamandır almadığım bir iltifat olduğu için doğru bir tercih olduğunu düşündüm. Ancak ilk etapta yapısı bana biraz sıvı geldi. (Bu arada benim önceki kullandığım maskaralar hep kıvamlı yapıdaydı) İlk 1-2 uygulamada aceleyle malesef bulaştırdım. Fakat sonrasında elim alıştı ve gayet güzel anlaşmaya başladık. Eğer kirpikleriniz benim gibi uzunsa ve ihtiyacınız olan şey hacim ise, bence bu maskaraya bir şans vermelisiniz! Ayrıca şık ambalajıyla makyaj çantanızın en güzel parçası olmaya aday ^_^

Kirpiklerimi güzel gördükçe maskarasız sokağa çıkamamaya başladım ^_^ Sizce de iyi bir maskara makyajınızda harikalar yaratmıyor mu? Sizin favori maskaranız nedir?



Sevgiler

MB


4 yorum:

  1. Haaah ne tatlı bi yazı olmuş bu böyleee *.* :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Nazlı'cım, beğendiğine sevindim :))

    YanıtlaSil
  3. Maşallah ne kadar güzel gözler kocaman kocaman :)) MAskaranla daha bi güzel olmuşlar.

    YanıtlaSil
  4. @dimit rossi teşekkür ederim güzel yorumun için :)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...