Menü

25 Aralık 2012 Salı

Makyaj Önerisi : Kelly Osbourne VH1 Divas 2012 - Rujun Rengine Dikkat!

How To : Kelly Osbourne VH1 Divas 2012

Herkese merhaba! İşim gereği internette, bloglarda çokça zaman geçiriyorum ve bulduğum şeyleri bunu mutlaka yazmalıyım diyerek yer imlerime ekliyorum. Sonra bir bakıyorum aylar geçmiş ve ben yazmayı unutmuşum ^_^ Kelly Osbourne'un da bu makyajı son bir haftadır sıkça karşıma çıkıyordu fakat bir türlü yazmaya fırsat bulamamıştım. Aslında amacım çok beğendiğim ruju paylaşmaktı ama bir anda kendimi bu makyajı yaratmak için kullanabileceğiniz ürünler hakkında bir yazı yazarken buldum.

Kelly Osbourne'u geçmişten bugüne çok fazla sevmesem de o mor saçlarına hayranım! Ayrıca kendinden yeni biri yarattı bu da bir gerçek! Mor saçlarıyla punk ruhundan ödün vermeyen bir hanımefendi imajı çiziyor kendisi son dönemde. Bu makyaj da bunun en güzel örneği.

Makyajında kullanmış olduğu ruj Mac Glamour Daze koleksiyonundan Innocence. Gerçekten de ismini hakediyor. Çok romantik ve masum bir duruşu var. Son dönemde mat rujlara bir zaafım var sanırım.

Yüz makyajı hani o hep kullandığımız "Flawless" tanımının karşılığı. Ben son günlerde Clinique Even Better Fondöteni kullanıyorum ve herkes yüzüne ne sürdün? diyor ^_^ yakında bununla ilgili bir yazı ya da video geliyor. Sıkı durun :) Bu yüzden de bu makyajın hakkını vereceğini düşündüğüm fondöten olarak onu münasip gördüm. Göz altlarınıza kapatıcınızı uyguladıktan sonra, yüzünüzdeki lekeli bölgelere kapatıcınızı uygulayın. Son olarak ten makyajınızı Mac MSF Natural Skin Finish pudra ile sabitleyin.

Açıkçası Adele'in puf saç modeli ve kedi gözü makyajı son dönemde arkasından pek çok ünlüyü ve tabi ki biz fanileri peşinden sürükledi. Kelly'nin saç modeli ve göz makyajı ikilisi de bana Adele'i anımsattı. Bu görüntüyü yakalamanız için yapacağınız şey çok basit. Göz pınarlarınızdan, kaş kemiğinize kadar tüm göz kapağınıza aydınlatıcınızı (benim tercihim Mary Lou Manizer) sürün. Üzerine Essence jel eyelinerınızı (midnight in Paris) kedi gözü görünümü verecek şekilde çekin. Sonrasında kirpiklerinize Estee Lauder Sumptous Extreme maskaranızı bolca sürün. Dilerseniz takma kirpikler de kullanabilirsiniz. Benim son dönemdeki tercihim Essence Fancy Lashes. Mükemmel görünümü yaratmak için kaşlarınızı kaş farı yardımıyla şekillendirin.

Ben görsele eklemeyi unutmuşum fakat siz siz olun allığınızı sürmeyi unutmayın! Nars Orgasm allığın ışıltısı bu makyaj için biçilmiş kaftan!

Saç rengi ise benim tahminimce Manic Panic Mystic Heather. İsteyenleriniz varsa deneyebilirler ^_^

Son olarak makyaj önerilerimizin devamı gelsin diyorsanız yorum bırakmayı unutmayın! Sizlerin merak ettiğiniz, nasıl yaparız dediğiniz ünlü makyajları varsa sevgili MB'ciğiniz ile paylaşın, size yardımcı olayım.

Sevgiler

MB

1 yorum:

  1. Ruj rengi çok guzel ama ben bu hatunu oldum olası sevemedim. Tarzı konusması fazla itici :/

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...