Menü

15 Ekim 2012 Pazartesi

Günün Ojesi : N.Y. Beauty Nail Polish

Herkese merhaba!

Pastırma sıcaklarından memnun muyuz bakalım? Siz de benim gibi yaz insanıysanız eminim ki havaların gidişatı sizi mutlu etmeye yetiyordur. Kış gelmesin gelemesin istiyorum bazen. Çünkü kış ayları benim için karda sessiz sakin yürümek değil. Gece gündüz çalışmak demek :)

Anarşist yanım kışın gelişine böyle neon renklerle karşı koyuyor :) N.Y Beauty ojenin rengi tam anlamıyla "Ben buradayım!" diyen renklerden. Hatta bugün işteki herkes ooff renge bak dedi :) Hal böyle olunca sizinle paylaşmadan edemedim.

Malesef ojenin numarasını bulamadım O yüzden bu ojenin numarası "Ben Buradayım Pembesi" olsun.

Ben daha önce N.Y. Beauty ojelerden haberdar değildim. Beliz Kozmetik tarafından yapılan gönderim sonrası tanıştım ve çok sevdim. Özellikle bu pembe renk şişedekinden daha iyi duruyor. Küçük ambalajı benim için ideal çünkü ben hiç bir zaman oje bitirebilen bir insan olmadığımdan dolayı, kuruyup çöpe gitmelerine gönlüm razı olmuyor. Bu ojenin yapısı biraz kıvamlı ama sürerken herhangi bir zorluk yaşamadım. Fotoğrafta görmüş olduğunuz iki kat sürülmüş hali. Üzerinde belli belirsiz izler görebilirsiniz ama bu konuda ojeye kabahat bulmayın. Çünkü ojeler tam kurumadan uykuya daldığımdan sabah yastığımın izinin çıktığını farkettim.

Ben renkli bir makyaj yaptığımda ya da bu şekilde içimi ısıtan bir oje sürdüğümde haftaya daha enerjik başladığımı farkettim. Güzel bir pazartesi geçiriyorum diyebilirim.

Sizin haftanız başladı?

1 yorum:

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...