Menü

17 Ekim 2012 Çarşamba

Bordo Converse Takıntısı

İtiraf ediyorum, bordo Converse'lere karşı bir takıntım var. Lise yıllarımdan beri vazgeçemiyorum. Yırtık Converse'lerimi parçalanana kadar giymeye devam ediyorum. Parçalandığında atıp yenisini alıyorum. Annem son 2 yıldır, "Utanmıyor musun böyle ayakkabı giyip işe gitmeye yavrum" sorusunu sormaktan sıkıldı. Evde on bin yüz milyon düzgün ayakkabım var ama ben hep onları görüyorum :) Sanırım ömrüm boyunca benim için modası geçmeyecek.

Sizin böyle takıntılı bir şekilde giydiğiniz ayakkabılarınız var mı? Fotoğraflarınızı mail olarak bekliyorum :) missionbeautyblog@gmail.com

Benim gibilerin varlığı kendimi iyi hissettirecek ehi ehi :) Şaka bir yana göndermiş olduğunuz fotoğrafları blogumda takıntılı ayakkabılar olarak paylaşmak isterim.

Sevgiler...

4 yorum:

  1. Ama güzel bunlar ;) takıntın olması normal ;)

    YanıtlaSil
  2. Ben de bir zamanlar senin gibiydim. Artık Converse'e takıntı derecesinde bağlı değilim ama benim için yeri hep başka olacak. (: Eğer üşenmezsem 12 senelik Converse'lerimin resmini göndereyim. (:

    YanıtlaSil
  3. @şepşeker çok teşekkürler :)

    @audrey mutlaka bekliyorum fotoğrafııı :D

    YanıtlaSil
  4. Benim Converseler artık aldı başını gitti 7-8 tane varlar şuan sanırım. Bir de eskittiklerim var şuan rahmetli olanlar :) Senelerdir giyiyorum :D 70 yaşıma da gelsem giyeceğim diyorum :))) Ondaki rahatlık hiçbir ayakkabıda yok !

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...