Menü

23 Mayıs 2012 Çarşamba

Pantene Kırık Saç Uçlarını Onarıcı Saç Bakım Serumu

İştee yine zaman içinde tembellikten bir türlü blog yazısını hazırlayamadığım bir ürün daha. Bu da aynı şekilde diğerleri gibi bitmek üzere. 

Son dönemde siz görmediniz ama saçlarım baya değişime uğradı. Önce saçlarımı kestirdim, sonra balyaj attırıp iyice rengini açtırdım, sonra beğenmedim yeniden koyulaştırdım. Kahveye boyamak isterken kızıl yaptım. Neyse ki Cumartesi günü Palette Bitter Mocha ile huzura kavuştum. En son rengini şu postumda zaten sizlere göstermiştim aslında. Bknz. Maybelline Dream Satin Liquid Fondöten ve Haftasonu Makyajı

Sonuç olarak saçlarım kurudu. Zaten kısa olan saçlarımı kestirmek istemediğimden dolayı bu şekildebıraktım ama her boya işleminde biraz daha kurudu. Her zaman kullandığım bitkisel yağlarıma ihanet edip Pantene Kırık Saç Uçlarını Onarıcı Serum'u aldım. Aldım da peki ne gördüm ?
- Yapısı çok hafif, saçlarımda yağlanmaya sebep olmuyor.
- Kurumuş, sertleşmiş ve birbirine girmiş saçlarımla tarakların yeniden barışmasını sağladı. 

Ama... 

- Tabi ki kırık saçlarımı onarmadı. 
- Saçlarımın nem dengesinde herhangi bir artma ya da azalma olmadı. Yani saçımda geçici bir etki bıraktı. 

Fiyatının ne kadar olduğunu hatırlamıyorum ama çok pahalı bir ürün değildi.  Ama tekrar almayı düşünmüyorum. Ben yine yağlarıma geri döneceğim . Belki yanında Gliss'in turuncu spreyini kullanırım. 

Sizin beğendiğiniz saç ürünleri var mı ? Bu konuda çok çaresizim kızlar bu sefer ben sizden yardım istiyorum :)

Sevgiler 

MB

1 yorum:

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...