Menü

22 Mayıs 2012 Salı

Clean & Clear 3'ü 1 Arada Temizleme Jeli


Clean & Clear'la ilk tanışmam henüz lise hazırlıktayken arkadaşımın cilt bakım setini hediye etmesiyle olmuştu. Bu da benim ilk kez yüz temizleme jeli vs. gibi kavramlarla tanışmama tekabül ediyor :) O dönemde alkollü bir toniği vardı cildime sürünce cayır cayır yakardı. Yıllarca jojobalı peelingi ve toniğini kullandım. Öyle ki üniversite son sınıfta gözlerim açılıp, başka ürünler de varmış diye şöyle bir etrafıma bakındıktan sonra bir daha da kullanmadım. Tabi bu dediğim dönem benim ergenliğime denk geldiğinden dolayı man aman sivilce problemim vs. vardı diye düşünmeyin. Çünkü benim üniversiteden mezun olana kadar bebek gibi bir cildim vardı. Tek sıkıntım siyah noktalarımdı.

Ocak ayında ameliyat olunca ister istemez bir hafta cildime bakamadım, yumurtalık ameliyatı olmamdan dolayı sanıyorum aldığım ilaçların da etkisiyle sivilcelerim tavan yaptı, cildim yağlandı. Tabi sürekli yattığım için düşünmeye çok fazla vaktim vardı ve aklıma Clean&Clear ile olan nostaljik bağım geldi.

Kendimi toplar toplamaz iki büklüm evimin yakınındaki Gratis'e gidip çok da fazla incelemeden 3'ü bir arada temizleme jelini aldım. Eve geldikten sonra internetten araştırmak istedim ama kendi sitesi dahil hiç bir yerde bu ürüne dair bir ipucuna rastlamadım. Bu yüzden anlatmak da bana düştü sanıyorum :)

Ürünün özelliklerine gelirsek;
- Ürünün adı temizleme jeli olarak geçiyor ama daha çok krem kıvamında. Hatta daha önce blogda paylaştığım cilt bakımı videosunda rol almıştı kendisi . Bakınız 2 numaralı oyuncu!


-Cildi biraz kurutuyor diyebiliriz. Kuru ciltlilere ağır gelebilir. Benim cildim o dönemde çok yağlı olduğundan cildimdeki yağı dengelemişti. Ayrıca sivilcelerimi de kuruttuğunu söyleyebilirim. Bu yüzden özellikle yağlı ve akneye meğilli ciltler için öneririm.

-Uzun süreli kullanımda cildi kurutabilir. Ben bu kutunun tamamını bitirdim. Zaten fotoğrafını çektikten sonra da çöpe attım :) Yenisini almadım, hiç alışkın olmadığım bir marka olan Olay'in temizleyicisini kullanıyorum. Şimdilik memnunum.

Bunların dışında ek bir özellik söyleyemeyeceğim. Zaten bana göre içeriğinde çok ekstrem maddeler olmadıkça hemen hemen bütün temizleyiciler aynı görevi görüyor.

Sevgiler

MB

8 yorum:

  1. Yazın çok iyi olmuş.Ürünleri (cilt) bol yazıyla tanıtan bloggerları ayrı seviyorum :)

    www.nzlsyn.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. bu aralar çenem düştü evet, beğenmene sevindim :)

    YanıtlaSil
  3. süper bir ürün cidden .paylaşımın yazı tarzın da çok güzel tatlım..sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Clean&Clear ürünlerini, daha doğrusu yüz temizleme jelini erkekler de kullanabilir mi?

    YanıtlaSil
  5. chfashiontrend teşekkürler beğendiğine sevindim :)

    Jingles Mr. elbette kullanabilirler. Benim eşim kullanıyor mesela :)

    YanıtlaSil
  6. Clean&Clear 3ü bir arada ürününü daha dün aldım. Ama bu ürün hakkında okuduğum bir sürü olumsuz eleştirilerden sonra açıkçası kullanmaya çekindim :) Şu ana kadar pek iyi bir yorum okuyadım, özellikle ekşi sözlükte. Kullanmalı mıyım, ne dersiniz acaba? Çok tereddütlüyüm gerçekten.

    YanıtlaSil
  7. Açıkçası ben kullanıp memnun kaldım ama hepimizin cilt tipi farklı tabi ki. O yüzden kullan ya da kullanma diyemeyeceğim. Eğer kuru ciltliysen ağır gelebilir.

    YanıtlaSil
  8. ya bu clean&clear 3'ü 1 arada temizleme jelini ne sıklıkla kullanmalıyız

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...