Menü

22 Mart 2012 Perşembe

Garnier BB Cream Sonunda Türkiye'de



Bugün çok sevgili Gratis'e gittim ve Garnier'in BB creamini görür görmez sepete attım.
Bu haberi sizinle paylaşmasam bu gece uyku girmezdi gözüme heralde. Yurtdışından kozmetik alımının engellenmesiyle sekteye uğrayan BB cream çılgınlığımız yeniden alevlenmeye başlıyor.

BB Cream nedir? ne değildir? diye soranlarınız varsa daha önce şuradaki yazımda Missha BB Cream için detaylı bir şekilde anlatmıştım. Garnier'in yazısı da çok yakında gelecek. Beni beklemeden insanlar bu ürün hakkında ne demiş incelemek isterseniz makeupalley yorumlarına da buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler


7 yorum:

  1. ben beğendim ama renk koyu geldi ve kokusu da hoş değil ama cildi güzel gösteriyor. :)

    YanıtlaSil
  2. ben aslında kokusunu sevdim sanki cildi gerçekten de çok canlı gösteriyor ama daha yeni aldığım için tam yorum yapamayacağım

    YanıtlaSil
  3. süper bir haber bu:) peki yağlı ciltlere uygun mudur acaba

    YanıtlaSil
  4. BB kremleri seviyorum ama Garnier hayvanlar üzerinde test yaptığı için tercih ettiğim bir marka değil :(

    YanıtlaSil
  5. pembe fiyonk benim cildim karma yağlı denedikten sonra görüşlerimi iletirim :)

    j.d garnier hayvanlar üzerinde deney mi yapıyor :S

    YanıtlaSil
  6. Ben de bugun denedim ama zaten 2 renk secenegi var ve en acigini aldigim halde bana biraz koyu geldi. ayrica mineral pigmentlerle renklendirildigi icin suya cok dayaniksiz. Su icerken kazara yanaginiza falan degerse hemen akiyor! Yani bunu yagmurlu bir gunde nasil kullanirim dusunemiyorum bile, tam bir felaket. Ama cilde inanilmaz bir parlaklik sagladigi dogru. Yine de BB cream`den ziyade renkli nemlendirici gibi bi kivami var. Kesinlikle kapatici degil. Umarim renk skalalarini genisletirler ve dayanikliliga da bi care bulabilirler.

    YanıtlaSil
  7. fondeten görevimi yapior.yani fondeten gbi sadece anlikmi gizlior kusurlari.ciltteki sivilce lekelri ni götrme etkisi varmi?

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...