Menü

19 Haziran 2011 Pazar

Hafif Makyaj

(Flashsız)

Makyajlarımı eklesem mi eklemesem mi bilmiyorum. Farklı ürünler kullansam bile makyaj tarzım ve kullandığım renkler çoğunlukla aynı. Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum. Aynı bu şekilde makyaj yapmaya devam edeyim mi yoksa farklı renk ve tarzlar mı kullanmaya başlayım? Ne dersiniz?
İşe giderken yaptığım makyajlardan biri. Sabahın köründe çektiğim için detayları çekmeyi akıl edemedim. Göz altımdaki şişkinlikten belli oluyor sanki yeni uyandığım:)) Gerçi makinemde detayları yeterince gösteremiyor.Ahhh ahhh elim bir bollaşsa da profesyonel bir makine alsam ^_^
Makyajda kulandıklarım:
DiorSkin Nude fondöten <3
Flormar Artliner

(Flashlı)

Demin ne demiştim, profesyonel makine mi alacağım demiştim :)) Önce profesyonel poz vermeyi öğren de öyle al makineyi demezler mi insana :)) Boynumun eğriliğini göz ardı edip fondötenden bahsetmek istiyorum size. Dior nude özellikle flashlı çekimlerde cildin çok aydınlık, sağlıklı çıkmasını sağlıyor. Kapatıcılığı da orta bence.Ten renginize uygun rengi bulursanız alın derim. Benim kullandığım 10 numara ama rengi tam uymuyor. Bana 11 olması lazım ama öyle bir rengi de yok nude fondötenin. 21de koyu gelmişti, püfff :))

Belki bilirsiniz Dior fondötenlerde numarasının sonu 0 ile bitenler nötr,1 ile bitenler sarı, 2 ile bitenler pembe, 3 ile bitenler şeftali alt tonlarındaki ciltlere oluyor. Yani bendeki 10 numa nötr alt tonlulara uygun. Ben kendi alt tonumu tam tanımlayamamış olsam da  nötr değilim ama sarı alt tonlu da değilim, beyaz tenli de değilim. Sizce benim alt tonum nedir??

Cevaplarınızı bekliyorum


6 yorum:

  1. Doğal halin daha güzel olur eminim.

    Ya çok kötü makyaj yapıyorsun ya da yüzün makyajı kaldırmıyor.

    Çok yapay bir görüntü olmuş. Yanlış anlama ama bence yüzünü yorma. Görüntüsü hoş değil.

    YanıtlaSil
  2. @sezin makyajda çok iyi değilim ama bahsettiğin kadarda kötü olduğumu veya makyajın yapay durduğunu düşünmüyorum.
    Tabi hafif bir yapaylık vardır mutlaka sonuçta birşeyler sürüyorum.Çok şaşırdım yorumunuza.Yine de teşekkür ederim.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. bence yapaylık yok, dikkat ederseniz flashsız fotoda gayet duruyor.. o yapaylık flashtan kaynaklanıyor..flash parlaama yapmıs

    YanıtlaSil
  4. hayır flashta parlama öyle olmaz ama ben hatlarının çok düzgün olduğunu düşünüyorum ve kesinlikle makyajsız bakımlı bir ciltle daha harika duracağını düşünüyorum. Ruj ile yapılan makyajın pek bütünlüğü (uyumu) yok mesela. Ve gözleri öne çıkarmak yerine olduğundan daha kötü göstermişsin. Boynunla yüzün arasındaki fark, çok fazla. Allıkta pembe değil şeftali tonları kullanmalısın. Cildine daha oturur. Ve kontörü burun kenarlarına uygulamasın.

    Çok tatlısın ve güzelsin. Ama makyajlı halini sevdiğini söylemem. Uzun süredir takipçinim aynı zamanda. Bu arada, benim sana önerim koyu yeşil ağırlıklı göz makyajı, daha sarı alttonlu bazlar ve şeftali-nude tonlu ruj, şeftali ve hafif aydınlatıcı allık.

    YanıtlaSil
  5. Not : olumlu yorum yaptığımda bloggerlar çok canım cicim derken, olumsuz yorum yaptığımda aniden gelen bir korumacı yorum, ne hikmetse profili uygun olmuyor görüntülemeye. Hep böyle. Nedenini çözemedim. Bu da savunucu arkadaşa ufak bir not.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Sezin sizlerden gelen yorumlar inan ki bizim için çok önemli. Biz de sonuçta profesyonel makyaj artistleri olmadığımız için sizlerden gelen yorumlarla eleştirilerle kendimizi geliştiriyoruz. Her zaman olmuu eleştiriler alacağız diye bir şey yok. Eğer biz zaten bu postları yoruma açıyorsak, negatif eleştirileri de kabul ediyoruz demektir.

    Biz mümkün olduğunca sizlerden gelen yorumları sansürlemeden yayınlamak taraftarıyız. Bu yüzden de sıkça postlarımızın altında farklı görüşler olabiliyor.

    Farklı bakış açılarının blogumuzu zenginleştirdiğine inanıyoruz.

    Yorumlarınız için teşekkürler.

    Bu arada gerçekten de Shayna makyajsız çok güzel. Bunu bir iltifat olarak kabul ettik:)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...