Menü

28 Mayıs 2011 Cumartesi

Watsons Burun Bandı (10lu)


Çoğumuzun başı siyah noktalarla beladadır.Ne yapsak tamamen kurtulamayız.Bizim siyah nokta nefretimizi bilen firmalar bunun için piyasaya bir dolu maske,tonik,krem vs. sunmuştur ve sunmaya da devam ediyor.Ben kullandığım hiç bir ürünle siyah noktalarımdan tam anlamıyla kurtulmadım.Kalıcı olarak kurtulmak gibi bir hayalim de yok söyleyim.O iğrenç,siyah görüntüsü hafiflesin yeterli benim için.

Siyah noktalarımı hafifleten 2 üründen biri bu bantlar.Daha önceden Nivea'nınkini kullanmıştım.O da siyah noktaları hafifletiyordu ama birkaç hafta sonra siyah noktalarım daha belirgin hale geliyordu.Watsons burun bandında bu sorunu yaşamadım.Elbette siyah noktalar bir süre sonra eski belirgin haline dönüyor ve ben tekrar bant kullanmam gerektiğini anlıyorum.Ayrıca Nivea burun bantları Watsons banda göre 4-5 lira daha pahalı.Hiç gerek yok Nivea'ya
Bantlar tüyleri çoğaltıyor deniyor.Bu konuda size garanti veremem.Bende henüz bir çoğalma olmadı.Daha önce Nivea deneyimimde de olmamıştı.Eğer minik tüyleriniz varsa onları güçlendirebileceğini düşünün ve kullanmayın.

Ben aynı kullanma talimatındaki (aşağıda) gibi uyguladım.Sadece burnumu ıslatmak yerine banyodan sonra kullanmayı tercih ettim.Burnuma yapıştırdıktan 15 dakika sonra çıkardım.Biraz canım acıdı ama sonuç müthiş ve iğrençti.Foto koyacaktım ama midem kaldırmadı :))

Burun bantlarını kullanmayı seviyorsanız kaçırmayın derim.Fiyatını tam hatırlayamamakla beraber 7 lira civarıydı.Watsons 3 al 2 ödeyen de faydalanınca baya ekonomik oldu.



8 yorum:

  1. PAYLAŞman iyi oldu canım alıcam bende mutlaka tşkler... ;)

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim canım.Sende memnun kalırsın umarım.Kullanınca yaz mutlaka:)

    YanıtlaSil
  3. tam fiyatı 5tl canım, dediklerinin hepsine katılıyorum uyguladıktan sonra aynı iğrenç ve müthiş görüntüyü ben de gördüm :)

    YanıtlaSil
  4. ben de denicem en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
  5. @hapyycim 5ten fazla birşeye aldım ben sanki.Hem iğrenç hem de mtlu ediyo insanı çıktıklarını görmek :))

    @onur denemelisin ve o iğrenç manzarayla sende karşılaşmalısın :)

    YanıtlaSil
  6. Bende kullanıyorum bu ürünü ama ertesi günü bana sivilce yapıyor nedense onun haricinde evet nivea'nın burun bantlarından daha etkili daha ekonomik.

    YanıtlaSil
  7. @gamsem aktif olmayan sivilcelerini mi harekete geçiriyor acaba?Kullandıktan sonra tonik sürüyor musun?sürersen belki sivilce yapmaz

    YanıtlaSil
  8. çok fazla etkili bu bantlar. benim burun kenarlarımı kaldırdı ve yara yaptı:) kenarlara fazla yapıştırmamaya dikkat ediyorum artık. ayrıca nivea halt etmiş

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...