Menü

19 Mart 2011 Cumartesi

Herşeyim Bitiyor Son Zamanlarda :)


Son zamanlarda her şeyi bitmeye başladı.Bir bu kadarda dibini görmek üzere olduklarım var :) Yeni bir hayata yeni kozmetiklerle başlayacağa benziyorum.Fotoğraftakiler 1-2 hafta içinde bitirdiklerim.Bitirdiklerimi bir poşetin içinde birlikte fotoğraflarıni çekmek ve yazısını hazırlamak için  biriktiriyorum.Bir gün annem hepsini çöp diye atacak buna eminim :)

Kısaca bahsedeyim bitenlerden:

1- La ligne diş macunu (125 ml) : Bu diş macununu Gratis'ten çok uygun fiyata (2,90 TL) alıyorum.Bu beyazlatıcı olanı.Birkaç çeşidi daha var ama ben bundan çok memnun kaldım.Dişleri bembeyaz yapmıyor tabi ama daha parlak gösteriyor.

2-Medisafe makyaj temizleme pedi : Bildiğimiz disk pamuk.Herhalde bir kadının en çok bitirdiği şey pamuktur.Bunu da Şok marketten 1-2 liraya almıştım.Yumuşak bir pamuk.Tavsiye ederim.Ayrıca İpek pamukla aynı fabrikada üretiliyor.Zaten İpek disk pamukla hemen hemen aynı kalitede.

3- Sebamed liquid face&body wash : Deseler ki hayatın boyunca yüzün için bir temizleyici kullanacaksın,Sebamed likidi seçerdim.Memnun kaldığım bir temizleyici.Şurada detaylı bahsetmiştim.

4-Sebamed everyday şampuan : Bu şampuan SLS ve silikon içermediği için seviyorum.Kokusunu da beğensem sürekli kullanırdım herhalde.Saç dökülmem fazla olduğu dönemde kullanmaya başlamıştım ve 1 ay içerisinde dökülme kayda değer derecede azalmıştı.Tekrar alırım.

5- Barcelino saç bakım yağı : 18 tane farklı yağ içeren bir saç bakım yağı.Fısfıslı olması da pratiklik sağlıyor.10 lira civarı fiyatı var.Saç bakım yağı alırken markasına değilde içeriğine bakıyorum ben.Bazı yağlar parfüm de içeriyor.Onları almıyorum.

6-Tunika far paleti : Bu farı bir milyoncu tarzı bir yerden almıştım.Uzun süredir öylece duruyordu.Çekmeceleri düzenlerken bir de baktım ki tarihi geçeli asır olmuş.Meğer ben tarihi geçmiş far almışım.En azından ucuzdu da rahat rahat atıyorum.

7- Sarıkız fön suyu : Bu da severek kullandığım bir ürün.Gliss'e geçtim bitince ama tekrar alabilirim.Tabi başka sıvı saç kremleri ilgimi çekmezse :) Şurada detayları bulabilirsiniz.

8-Néa face cream : Ambalajında sertifikalı doğal kozmetik yazdığı için ilgimi çekmişti.İçindekilere baktığımda da bitkisel yağlar içerdiğini gördüm.Kil maskesi hazırlarken içine hep bu kremden katıyordum.Her gün kullanmak için biraz ağır ama gün aşırı cildi nemlendirmek içinde kullanılabilir.Bim'de şu an var mıdır bilmiyorum ama alırsanız pişman olmazsınız.

9-St.Ives jojobalı saç kremi : St. Ives'in yılar önce şampuanını kullanıp çok memnun kalmıştım.Kremini görünce de aldım.Şampuanı yoktu maalesef,olsa alacaktım.Ahım şahım bir özelliği yok yalnız kokusu çok güzel.

10-Sebamed visio tonik :  Diğer Sebamed ürünleri gibi bu tonikten de memnundum.Yazısı için tıktık

3 yorum:

  1. cnm o tunika farların renklerine bayılıyorum benya.harika renkleri ve ışıltıları var ama toz toz oluyorlar bide kalıcı değiller ama bazla denememistim hiç.alıp denesem mi acep:)bende bendekini atmıstım çünkü çok tozutunca:)bu arada burda 3.5 tl ye mi ne satılıyor kozmetik mağazasında

    YanıtlaSil
  2. İtsbea evet harika renkleri vardı.Bende yeşil far olmadığından almıştım bunuda ve dediğin gibi acayip toz oluyor.Tekrar alsanda yine tozutacak ve yine atacaksın.Etrafı çok kirletiyor çünkü :)Alacak olursan tarihine bakmayı unutma

    YanıtlaSil
  3. shaynacım,sebamedleri bitirmişsin:)makrasız farı neden kullanmaya kalktın ki,atman iyi olmuş.

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...