Menü

17 Mart 2011 Perşembe

Flormar Terracota Powder 22 Numara


Bu yeni jenerasyon çok renkli terracotta,mükemmel ışıltılı görünümle beraber,yumuşak ve ipeksi uygulaması sayesinde tende mükemmel kapatıcılık sunmaktadır.Özel emlolientler yumuşak ve ipeksi dokunun oluşumuna katkıda bulunurlar.
**Not tested on animals-Hayvanlar üzerinde denenmemiştir-Hayvansal katkı maddesi içermemektedir. 
Flormar'ın sitesinde bu şekilde bahsediyor bu pudradan.Ben Flormar terracota pudrayı pudra niyetine kullanmak için değilde allık niyetine kullanmak için aldım.Açık tenli olduğum için kahve-toprak tonlarında allıklar çamur sürmüşüm gibi duruyordu.O yüzden bu pudrayı aldım ve istediğim sonucu elde ettim.yanaklarıma allık sürer gibi sürüp,fırçayı tüm yüzümde hafifçe gezdiriyorum.
 

 İçinde çok minik simler var.Bu simler ışıltılı bir görüntü elde etmemizi sağlıyor. Flormar mükemmel kapatıcılıktan bahsetmiş ama ben bu pudranın kapatıcı olduğunu düşünmüyoru.Hoş ben bunu pudra niyetine nasıl kullanırız onu da bilmiyorum.Çünkü renkler çok koyu ve pudranın yapısı fazla ışıltılı tüm yüze sürmek için.Belki gece makyalarındaj tüm yüze pudra niyetiyle kullanılabilir ama gündüz tüm yüzümde hayal edemiyorum :) Biraz da fazla tozuyor fırçaya sürerken ama birkaç kullanımdan sonra o tozlanmayla başedilebiliyor.
Aynalı olması çok iyi.Ambalajı biraz daha canlı olsaydı keşke =)


Bileğimde flashsız duruşu.Şeftaliye çalan toprak tonu duruyor yüzümde.

Fiyatı 27 TL.Ben indirimle 15'e almıştım.27 lira çok bana göre bu pudra için belirteyim.

2 yorum:

  1. rengini çok beğendim cnm,ilk fırsatta denemek isterim.güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. itsbeacım teşekkür ederim.Bunun bir açık tonu da var,onu da dene denemişken:)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...