Menü

4 Şubat 2011 Cuma

Noviderm Boreade Serisi

Noviderm Boreade Cleansing Cream: 
Makyajı ve kiri çok iyi temizliyor.Çok az miktar kullanarak tüm yüz temizliğini sağlayabiliyorsunuz.Göz çevresinde de kullanabiliyoruz(Aldığım eczanecinin yalancısıyım).Kremsi yapısı olduğu için kurutmuyor ve yüzümüzü duruladıktan sonra yağdan eser kalmamış oluyor.Yalnız köpük köpük temizliği sevenler bu temizleyiciye yaklaşmasınlar.Bu krem temizleyici yok denecek kadar az köpürüyor.Benim için köpürmemesi sorun teşkil etmiyor.Çünkü çok iyi temizliyor.Baya da bereketli,6 aydan fazla kullanmışımdır.Ayrıca pompalı olduğu için elinize rahatlıkla üründen alabiliyorsunuz.
Noviderm'i piyasada bulmak zor olduğu için bir daha alamadım ama tekrar alabileceğim bir ürün.



Noviderm Boreade Cleansing &Astringent  Gözenek Sıkılaştırıcı Temizleme Suyu: 
Makyaj yaptığım günlerde temizleme kremiyle yüzümü yıkadıktan sonra,ne olur ne olmaz kalıntı kalmıştır diye pamuk yardımıyla yüzümü sildim.Gerçi hiçbir zaman pamuğa fondöten vs. kalıntısı gelmedi:) ama baya canlandı yüzüm.Gözenek sıkılaştırıcı etkisi var mı yok mu bir şey diyemem.Çünkü hem düzenli kullanmadım hem de gözeneklerimi takip etmedim:) 


Noviderm Boreade Matifying Emulsion Matlaştırıcı Bakım Kremi: 
Cildim karma,yani gün içinde T bölgesinde yağlanmalar oluyor.Bu kremi temizleyici ve toniğin ardından kullanıyorum ve T bölgesinde olan yağlanma azaldı..Aşırı yağlı ciltlerde matlaştırma sağlayamayabilir ama karma/karmadan yağlıya ciltlerin matlaştırılmasında yeterli olur diye düşünüyorum.Bu kremin birde renklisi var.Onunda rengini ve yapısını merak ediyorum.Eğer kullanıysanız beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Noviderm Boreade serisini(Bu seri yağlı,sivilceli,akneli ve akneye meyilli ciltler için) 2 yıl önce 3 ürününü(temizleyici,tonik ve nemlendirici) birlikte kullandım.3 al 2 öde kampanyalarını seviyorum:) İlk aylarda pek etkisini anlamamıştım ama özellikle 3.aydan sonra cildime bir canlılık geldi,stres dışında,regl dönemimde bile sivilce çıkmadı ve hassasiyet yaratmadı.Göz makyajımı bile bununla çıkardım.

Şimdi bu yazıyı yazarken kendim için bir karar aldım:Bundan sonra cildimin temizleme,tonik ve krem ihtiyacını bir markanın aynı serisinden tamamlayacağım!! 

Nedendir bilmiyorum geçen yıl bir eczaneden Noviderm Boreade kremin testerını aldım ve akşam yatmadan kullandım.Ertesi gün 2 tane iri sivilcem çıkmıştı.Suçu hemen kreme attım ama  uzun süre kullandığım dönemde bir şey olmamıştı.Belki de deri altında çıkmayı bekleyen sivilceleri çıkarmıştır.Alır da sivilce sorunuyla karşılaşırsanız demedi demeyin:) Bir de cilt bakımı yazılarımı okurken  -Bendeki de ne büyük özgüven,belki bu yazım,okuduğunuz ilk ve son yazım olacak ;) Bunun olmamasını diliyorum-  cildimin karma,hassas ve akneye meyilli olduğunu da unutmayın:)

Noviderm'in Boreade serisi ve diğer serileri hakkında ayrıntılı bilgi  için Buradan Buyurun

4 yorum:

  1. ilgimi çekti bayaa bu seri.la roche var aklımda ama önce, sonrasında bu seiryi alabilirim.bende bir gün diyebilcek miyim acaba artık sivilcem çıkmıyor diye:((((

    YanıtlaSil
  2. Memnun kalacağını düşünüyorum canım.Hatta yeni sivilce lekelerinin hafiflemesini sağlıyor.
    Malesef şu sıra bende sivilce patlaması yaşıyorum,onları unutmaya çalışıyorum bi yandanda:)

    YanıtlaSil
  3. Özellikle yazın gözeneklerim büyüyor, cilt altında komedonlar çoğalıyor, t-bölgemdem yağ fışkırıyor. Kışın cildim daha karmaya dönük oluyor. Bende noviderm almayı düşünüyorum özellikle soyucu kremini. Cilt altındaki komedonalrı felan temizliyormuş. Böyle sivilce gidericileri kullanırken cilt doğal olarak cilt altındaki kirleri ve sivilceleri kusuyor. cildin altı temizlenmesi gerekiyor. O yüzden cildin önce sivilcelerle dolması normal bence. Alırsam bende yazarım gelişmeleri.
    Herkese pürüssüz ve ipkesi bir cilt diliyorum...

    YanıtlaSil
  4. Soyucu kremini bir süredir kullanıyorum(1-2aydır).Henüz cildimde iyileşme olmadı.
    Novidermin nemlendiricisini tekrar kullanmaya başladım ve sivilcelenme yapmadı:)
    Teşekkür ederim.Hepimize sağlıklı cilt diliyorum bende :)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...