Menü

9 Aralık 2010 Perşembe

Superdrug Aloe Vera Deep Cleansing Mud Mask

Bu maskeyi Missionbeauty'den esinlenerek aldım.Maskenin diğer çeşidinden bahsetmişti yazısında.O yazı içinTIKTIK
Fotografta gördüğünüz aloe veralı çamur maskesi.Normalde kendi maskemi kendim yaparım.Biraz kil,biraz su veya gül suyu,çok az da krem kattım mı maskem hazırdır ama işte gelin görin ki bazen üşeniyorum bunları yapmaya.İşte o anlar için bu maske işime yaradı.
Aldığımdan beri 3 kez kullandım.Kendi hazırladığım maske kadar olmasa da T bölgesindeki yağlanmayı azaltıyor.Temizlenmiş hissi veriyor ve en önemlisi alerji yapmadı bende.Ayrıca ürünün vadettiği nemlendiri ve arındırıcı görevini fazlasıyla yerine getiriyor.
Cildinde derin temizlik yapmak isteyen ve kuruluğu önlemek isteyen kişilere bu maskenin uygun olduğunu düşünüyorum.
Fiyatı:5,99TL ve Watsons'larda satılıyor.



Fotograflarda gördüğünüz gibi yeşil bir rengi var.Sürümü kolay,çok az miktarı yetiyor.Göz ve ağız çevresinden kaçınarak sürüyor diğer maskeler gibi.Sürüldüğü 5 dakika süresince bir ferahlık veriyor yüze.Hatta ben bunu ilk kullandığımda alerji yaptı,yakıyor sandım yüzümü=)Kutuyana kadar bekliyoruz(yaklaşık 15dakika) ve yıkıyoruz ve karşımızda pırıl pırıl bir cilt görüyoruz.Tonik ve nemlendirci sürdük mü de tamamdır  işlem..
Ben memnun kaldım ama kendi yaptığım kil maskesinin yerini tutamaz.Bir sonraki postta görüşmek üzere.Saygılar,sevgiler..


1 yorum:

  1. aynen ya bende oyle kendım hazırla hazırla nereye kadar bu tarZ hazır şeyler daha cazip geliyoR merak etmısdım bunu bıkac yerde yazısını okudum genel olarak memnun herkeZ şu ruslAr falan çamurlarda falan yuvarlanıyorlArya :)
    vucuda yuze ıyı geldiği kanısındayım bende helede kil cilde gercekden süpEr iyi geliyoR...

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...