Menü

4 Aralık 2010 Cumartesi

Pastel Magic Touch (4 Numara)


''Özel formülü sayesinde göz çevresi kusurlarını kamufle eden kapatıcı ve aydınlatıcı bir arada.''Pastel böyle bahsediyor bu üründen.
Bana kalırsa kapatıcı evet ama aydınlatıcı dediği kısım bol simden oluşuyor.Gece makyajları için mükemmel ama gündüz makyajları için abartılı duruyor.İlk aldığım dönemde aydınlatıcı kısmı kullanamıyordum.Forumdan edindiğim bilgilerden sonra yanaklarımda aydınlatıcı olarak kullanmaya başladım(allığın üstüne uyguladım) ve inanır mısınız göz çevremde aydınlatıcı görevini yerine getirememesine rağmen yanaklarıma harika bir aydınlık verdi.Islattığımız far fırçasına aydınlatıcıdan biraz alarak kaş altını ve göz pınarını aydınlatmakta iyi sonuç veriyor.
Kapatıcı kısmı pek hijyenik değil.Daha doğrusu hijyeni sağlamak sizin elinizde.Eller mutlaka yıkanmalı bunu kullanmadan önce.Hafif bir aydınlık veriyor ve kusurları kapatmada orta derecede başarılı.Morluk ve halkaları kapatmak için koyu rengi olan 2 numarayı deneyebilirsiniz.Fiyat performans ilişkisini dikkate alırsak oldukça iyi bir kapatıcı.Ben Pastel ürünlerine karşı zaten bir sempati duyduğumdan bu kapatıcı&aydınlatıcıdan memnum.Fiyatını tam hatırlamıyorum ama 13-14TL olmalı.Watsons'larda ve bazı komzetikçilerde satılıyor.


Soldaki fotografta göz altında hiçbir şey yok.Sağdakinde Magic Touch'ın kapatıcı kısmını sürdüm.Göz altımda son 1 yıldır gördüğünüz çizgi mevcut malesef.Kapatıcıdan kaynaklanmıyor o çizgi,bana ait kendisi:((
Fotograflar için çok uğraştım.Umarım bir fikir verir sizlere.Sizin beğendiğiniz kapatıcılar nelerdir?Özellikle aydınlatıcı olan kapatıcı tavsiyelerinize açığım.
Hepimize iyi geceler..
                                                     

7 yorum:

  1. cnm gözünde morluk yokki..kapatmak diil sanırım amacın aydınlatmak sadece.bende henüz bulamadım kapatıcımı,üstelik bende morluklarda mevcut:(

    YanıtlaSil
  2. Evet canım ben aydınlatmak amaçlı kullanıyorum.
    Magic touch'ın 2numarası kapatabilir morlukları.Bir dene.

    YanıtlaSil
  3. shaynam ben bu kapatıcıdan emin değilim bazen çizgilere doluyor bazende çok aydınlık duruyor:)

    YanıtlaSil
  4. özgecim aynen ama benim göz altımda bir çizgi var,orası dışında bir birikme olmuyor.Onu da ara ara pıt pıt yaparak düzletiyorum işte:)

    YanıtlaSil
  5. Bu bende de var. zaman zaman cok begeniyorum ama bazen de hemen cizgilere doluyor.ama aydınlık vermesi super.beyaz far kısmını actıgımda uçuşmasa simler her tarafa cok daha kullanışlı olabilirdi:))
    Ben lancome effacernes'i denemeyi dusunuyorum en kısa zamanda.Memnun kalırsam sana da haber veririm;)
    Güle güle kullan :_*

    YanıtlaSil
  6. Hepimiz aynı düşünüyoruz bu kapatıcıyla ilgili fark ettiniz mi?
    Beyaz kısmı zaten kabus oluyor bazen,her yer sim oluyor:(
    Ben elimdekiler bitene kadar almam sanırım.Belki yılbaşı indirimlerinde bi kaçamak yaparım:)

    YanıtlaSil
  7. Bobbi Brown concealer mukemmel tek kelimeyle. Deneyin mutlaka. Hem cok iyi bir kapatici hem de muthis dogalbir aydinlik veriyor gozaltlarina.

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...