Menü

13 Eylül 2013 Cuma

Lila Kutu'dan İlk Alışverişim


Uzun zamandır alışveriş yazıları paylaşmıyordum.Aslında alışveriş yapmaya devam ediyorum ama ailemize yakın zamanda katılacak Mehmet Efe'nin ihtiyaçlarına yönelik oluyor alışverişlerimiz çoğu zaman.Minnaktan sıra gelmediği için zavallı kendime ve eşime ihtiyaçlar dışında bir şey alamıyoruz:))

Lilakutu'yu bloglarda sıkça görüyordum ama kutusunun bu kadar şık ve kaliteli olduğunu bilmiyordum.Rengi zaten harika,benim en sevdiğim renklerden renk,dokusu da yumuşacık:) Bu kutuyu değerlendirmeyi düşünüyorum bir yerlerde o derece sevdim.


Aveseena gece kremi almak için girdiğim siteden Missha BB krem de alarak çıktım.Missha'nın daha önce 23 numarasını kullanıyordum ama koyu geliyordu.Bu defa 21 numarasını aldım.Yakın zamanda doğum yapmazsam 2 rengin  karşılaştırma yazısını yazmayı istiyorum:)

Missha BB krem ve Aveseena gece kremi dışındakileri Lilakutu hediye olarak göndermiş.Çok teşekkür ederim Lilakutu yetkililerine.Beni çoğu zaman aldıklarımdan ziyade yanında verilen hediyeler daha mutlu eder.Hele bir de kutunun kapağını açar açmaz etrafa yayılan güllü sabunun kokusu gönlümü fethetmeyi başardı.Bundan sonra sık sık Lilakutu'dan alışveriş yapacağa benziyorum.


Aldıklarım:
China Glaze oje
Lavera aloe veralı krem
Lady's joy güllü sabun

Missha ve Aveseena dışındakiler hediye gönderildi.China glaze ojeyi alışverişim sırasında numuneler arasından seçmiştim ama diğerleri benim için tamamen sürpriz oldu.

Siz Lilakutu'dan alışveriş yapıyor musunuz? Tavsiye eder misiniz?

6 yorum:

  1. Merhaba,

    Bu ay cok guzel süprizleri varmış LilaKutu'nun. Kendilerini tebrik ediyorum. Güle güle kulllanın. Ben hiç alışveriş yapmadım sitelerinden, fakat alışveriş yapan çok arkadaşım var. Memnunlar fazlasıyla :) Kıskandım onları ve sizi bir kez daha. İnternetten alışveriş yapamıyorum çünkü kredi kartı kullanmıyorum. İnatla kapıda ödeme seçeneklerinin çıkacağı günü bekliyorum :)


    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,Çok teşekkür ederim
      Ben kredi kartım olmasa ne yaparım bilmiyorum :) Lilakutunun havale seçeneği var.Kıskanacağınız günler sona erebilir:)

      Sil
  2. Ben de bir kaç kere alışveriş yaptım ve hem hızlı gönderimlerinden, hem de ekledikleri hediye ve testerlardan çok memnun kaldım. Kesinlikle ihtiyaçlarımda öncelikli tercihim oluyor bu site :) Güle güle kullan ve minik Mehmet Efe'yi sağlıkla kucakla :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel her alışverişe aynı ilgiyi göstermeleri.Çok çok teşekkür ediyorum iyi dileğin için.Sevgiler :*

      Sil
  3. merhaba :)
    öNceLikLe aLdıkLarıNı güLe güLe iyi güNLerde kuLLaNmaN diLeğiyLe :)
    beNde biçok kişideN LiLa kutu iLe iLgiLi güzeL duyumLar aLıyorum
    ve eN kısa zamaNda beNde aLışveriş yapmak istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba:)
      Çok teşekkür ederim.Sanırım Lilakutudan herkes çok memnun.Sende umarım memnun kalırsın. Keyifli alışverişler:)

      Sil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...