Menü

9 Mayıs 2013 Perşembe

Nivea Aqua Sensation Canlandırıcı Yüz Temizleme Jeli

 
 
Nivea'nın bu temizleme jelini geçtiğimiz Kadınlar Günü %50 indirim kampanyasından Kipa'dan almıştım.Aslında temizleme jeline ihtiyacım yoktu ama 7 TL gibi bir fiyata görünce kullanırım diye almıştım(stokçu zihniyeti).İyi ki de almışım çünkü o dönem kullandığım La Roche Posay effaclar temizleme jelim bitiverince elimde bir tek Nivea ile kalmıştım.
 
Şimdilerde Nivea'da indirim olunca belki ihtiyacınız vardır diye bu üründen bahsetmek istedim.Nivea aqua sensation temizleme jeli Normal/Karma ciltler için uygun, içinde sanırım peeling etkisi göstermesi için tanecikler bulunan bir temizleyici.
 
Benim için artıları:
-Fiyatı çok uygun(indirimsiz haliyle bile)
-Alerji, sivilce, siyah noktaya sebep olmadı.
-Derin temizlemede, özellikle makyaj temizliğinde başarılı değil ama yine de yüzümü yıkadıktan sonra temizlik hissi verdi(gıcır gıcır)
 
Benim için eksileri:
-Arındırması çok zor. İyice durulamak gerekiyor.
-Peeling tanecikleri çok sert ve iri. Bu tanecikler hassas ciltlere hiç uygun değil. Bende bu tanecikleri yüzüme değdirmeden kullandım, sorun çözüldü.
 
Fiyat&performans açısından tavsiye edebileceğim bir temizleyici ama öyle büyük mucizeler beklenerek kullanılacak bir ürün de değil.
Ürün hakkındaki katalog bilgilerine niveanın sitesinden ulaşabilirsiniz.
 
Görsel nivea.com.tr

3 yorum:

  1. ben de kullanmıştım bu ürünü, dediğin gibi fiyatına oranla güzel bir ürün :)

    YanıtlaSil
  2. Bunu ben de kullanmıştım, fena değildi ama Nivea'nın normal canlandırıcı temizleyicisini daha çok beğeniyorum. Bunun içindeki taneciklerden rahatsız olduysan bir de onu denemeni tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dahaki indirime onu da denerim öyleyse:) Nivea cildimde alerji yapmadığı için seviyorum:)

      Sil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...