Menü

4 Mart 2013 Pazartesi

Nars Orgasm & the Balm Hot Mama


Karşınızda iki meşhur allık.Nars Orgasm markanın kült olmuş allıklarından biri.the Balm da hepimizin gerek ambalajı,gerek ürün çeşitliliği ve uygun fiyatıyla(Nars vb göre) hepimizin baş tacı olan bir marka.Birçok blogta Nars Orgasm'a dupe(muadil) olarak ise the Balm Hot Mama gösterilmiş.Bende iki allıkta elimde olunca ve ikisinden de ayrı ayrı bahsedip kalabalık yapmaktansa  tek yazıda ikisine de değinmeyi doğru buldum.
Fazla gevezelik ettim sanırım,gelelim esas konuya.



Nars Orgasm'ın ortası açıldı,bunu 2 yılda ancak başarabildim.Bir 2 yıl daha beni götüreceğe benziyor.
Herhangi birini almak isteyen olursa benim yorumlarımı bir kenara bırakarak  fotoğraflara yoğunlaşsın arkadaşlar.Fotoğraflar gerçeklerine çok yakın(Çok uğraştım evet doğru kareler elde edebilmek için:) 
Görsellerde belli oluyor ama bende kendimce ikisinin farklılıklarından bahsetmek istiyorum.
Nars Orgasm şeftali-pembe tonlu,içinde çok hafif altın parıltılar bulunan ve fazla pigmentli bir allık.O yüzden fırçayı hafifçe allığa değdirmeniz yeterli olacaktır.The Balm Hot Mama ise şeftali ağırlıkta Orgasm'a göre mat  ve bir o kadar da yumuşak bir allık,pigmentasyon olarak Hot Mama da çok başarılı.Hatta Orgasm'dan daha başarılı.
Ortak özellik olarak ikiside gün boyu kalıcılık sağlıyor.Günün sonunda ilk sürüldüğü gibi canlı durmasa da silinip gitmiyor ve son olarak ikisinde de işe yarar ayna var.
Bence iki allığın da renk olarak birbiriyle alakası yok.Ben ikisini de çok beğeniyorum.Nars Orgasm'ı yaz mevsimine bir ayrı yakıştırıyorum.Zevkinize,teninize hangisi daha çok uyuyorsa onu tercih edin zira ikisi de sizi pişman etmeyecektir.


Soldaki Nars Orgasm-Sağdaki the Balm Hot Mama 

Fiyat olarak Nars Orgasm 65TL (son zamlarla birlikte 78TL olmuş),the Balm Hot Mama 30TL.Nars Sephora'larda ve Nars mağazalarında satılıyor,the Balm ise Gratislerde..

Sıradaki yazı Avene Couvrance Compact Foundation Spf 30

6 yorum:

  1. Merhabalar,The Balm'ın bu allığından bende var,ama Nars'tan bir allık alsaydım,Orgasm yerine çok daha farklı birşey almak isterdim,mesela Madly,Oasis gibi, ama daha Nars çı olamadım maalesef,henüz Mac allıklar toparlamakla meşgulüm,wishlistimdeki Mac ler bitince Nars'a ışınlanmayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Orgasmı bir hevesle aldım aslına bakarsan:) Diğer allıkları orgasmı aldıktan sonra inceledim ve gerçekten Orgasm'dan daha beğendiklerim oldu:) Benimde Mac allığım hiç yok,Narstan gidiyorum bende.O zaman bana Narscı sana Macci diyelim:) Sevgiler..

      Sil
  2. 78 olmuş nars allıklar :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 78 mi!! Ben en son sorduğumda 65ti.Gerçi 1yıl oldu soralı ama 1 yılda da bu kadar artış çok fazla

      Sil
  3. her iki allığı da bayılarak kullanıyorum daha minicik bir azalma bile yok..

    YanıtlaSil
  4. Çok bereketli ikiside.Güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...