Menü

22 Mart 2013 Cuma

Mini Alışverişim


Fa yoğurtlu duş jeli,Ecotools fırça setini ve alt fotoğraftaki, Shiffa Home badem yağı ve Cabana Boy allığı Gratis'ten aldım.PEk bir şey alamadım çünkü kayda değer indirimler yoktu.Bir tek the Balm da indirim vardı.Elimde olmayan Cabana Boy'a dayanamayıp aldım.Ecotools'ta Mart ayı %20 indiriminden faydalanarak aldım.Şimdilik şunu söyleyebilirim ki çok güzeller.Bunca zaman almadığıma pişman oldum.



-Ecotools fırça seti (30TL)
-Shiffa Home tatlı badem yağı(5TL)
the Balm Cabana Boy(14TL)


Real Techniques fırçaları ile tanışmam da Sevgili Görkem sayesinde oldu.Fırçaların detaylı kullanımı ve nereden sipariş verildiğiyle ilgili tüm detayların için Görkem'in bloguna bakmalısınız.Ben ilerleyen günlerde fırçalardan detaylı bahsedeceğim.Her zaman kaliteli fırça almak istemiştim ama Türkiye fiyatları çok uçuk geliyordu.Bu fırçalarda neredeyse tüm ihtiyacımı karşıladı.Sayesinde Mac fırça almama gerek kalmadı.


Real Techniques Expert fırça adı gibi mükemmel.Geçen günkü makyajımda Dior renkli nemlendiricimi expert fırça ile uyguladım ve sonuçtan çok memnun kaldım.Çok doğal ve homojen bir şekilde dağıttı.Real techniques fırçaları cloud10beauty' den aldım

3 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan canim, Ecotools seti harika görünüyor, özellikle Kabuki fircayi merak ettim ben. :-) Yazilarini bekliyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Mini kabuki çok iş görüyor.Pudra,bronzer uygulamaları için biçilmiş kaftan.

      Sil
  2. güle güle kullan canım ecotools fırçalar benimde aklımda:)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...