Menü

4 Şubat 2013 Pazartesi

Yeni : Chubby Stick Intense Nemlendirici Dudak Parlatıcısı

Hayatın tüm renkleri dudaklarınızda…Şimdi daha yoğun renklerle..

Clinique’in en çok satan dudak ürünü Chubby Stick Nemlendirici Dudak Parlatıcısı artık daha fazlasına sahip.. DAHA YOĞUN RENKLER. Clinique, tüm dünya üzerindeki Chubby Stick fanlarını daha yoğun renk veren formüle sahip Chubby Stick Intense Nemlendirici Dudak Parlatıcısı’yla tanıştırıyor.
Çok beğenilen, eğlenceli boya kalemi dizaynı değişmeyen Chubby Stick Intense Nemlendirici Dudak Parlatıcısı yoğun nemlendirme ile yoğun renk sağlama özelliğini buluşturuyor. İçerdiği yoğun pigment karışımı yoğun renk sağlarken, özel yağ ve antioksidanlardan oluşan formülü dudaklara anında, yoğun nem sağlar.

Yeni Chubby Stick Intense Nemlendirici Dudak Parlatıcısı yoğun renk verme özelliğinin yanında dudaklara ihtiyaç duyduğu bakımı sağlayacak birçok faydalı içeriğe de sahiptir. Uygulandığı andan itibaren dudakları neme doyurarak, rahatlatır. Düzenli kullanıldığında dudakların nemlendirilmesinde gözle görülür fark yaratır, dudak üzerinde oluşan çizgileri ve pullanmayı azaltır. Üstelik bu bakımı sağlamak için yoğun renklerden vazgeçmenize gerek yok.  İçeriğindeki Shea Butter, Mango Seed Butter ve Jojoba Seed Oil karışımı harika renklerin içerisine muhteşem bir nem bakımı katar. Dudaklar yumuşak, pürüzsüz ve esnek görünüme kavuşur... Üstelik harika renklerle.

Chubby Stick Intense Nemlendirici Dudak Parlatıcısı rahatlıkla uygulanabilir. Sadece sür ve çık. Uzun süre kalıcı  ve yoğun renk sağlar. Yep yeni 8 renk içerisinde parlak ve eğlenceli renklerden doğal ve sıcak renklere kadar birçok seçenek mevcut.

Chubby Stick Intense Nemlendirici Dudak Parlatıcısı ile hayatın tüm renklerini dudaklarınıza taşıyın. Chubby Stick ailesinin yeni üyeleri: Curviest Caramel, Chunkiest Chili, Heftiest Hibiscus, Mightiest Maraschino, Plushest Punch, Roomiest Rose, Broadest Berry, ve Grandest Grape.

Alerji testinden geçmiştir. %100 Parfümsüzdür.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 49 TL*

*Basın Bülteni

Chubby Stick hakkındaki yorumlarımı merak ediyorsanız; daha önce yazmış olduğum Chubby Stick yazıma ulaşmak için tıktık!

2 yorum:

  1. Ben de roomiest rose var, haaarika bir renk!!!! Yalnız intense grubu diğer chubby grubuna göre nispeten biraz daha kurutucu..

    YanıtlaSil
  2. Mor rengi süper görünüyor.

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...