Menü

1 Şubat 2013 Cuma

Clinique'ten Bahar Sürprizi : Happy in Bloom


Yılın beklenen zamanı geldi. Clinique’in baharı birlikte karşıladığı limited edition Happy in Bloom, Clinique satış noktalarında yerini alıyor. Böylece Clinique sizin için ilk baharı bir şişenin içerisine yerleştiriyor. Happy in Bloom bahar enerjisini yansıtan, canlı ve çiçeksi bir koku. Akla, sabahın erken saatlerinde üzerine çiğ düşmüş şebnemleri getiriyor. Happy fanlarının Happy in Bloom’u çok seveceklerinden şüphe yok. Happy in Bloom, Clinique Happy’nin mutluluk hissini rahat, temiz ve ferahlatıcı su notaları ile birleştiriyor.
Clinique Happy in Bloom içeriğindeki sarı erik, donmuş meyve kokteyli, ve sulu yeşillik notaları ile canlı ve hafif bir çiçek kokusunu yansıtıyor. İnci çiçeği, beyaz frezya ve mimoza muhteşem bir uyum yaratıyor. Ayrıca içeriğindeki amber ve odunsu notalar kadınsı ve doğal bir yumuşaklık katıyor.
Şişesi Clinique’in ikonik çiçekli görsellerinden esinlenerek yaratılmıştır. Pastel renklerdeki çiçekler klasik cam şişe ile ile birleşince Happy in Bloom açmakta olan ilkbahar hissini üzerinizde kolaylıkla yaratıyor.
Happy in Bloom limitli bir süre tüm Clinique standlarında sizi bekliyor olacak.*
Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 30 ml 69 TL
                                                                50 ml: 89 TL
*Basın Bülteni
 

1 yorum:

  1. Clınique Happy Heart kullanıyorum yazları.Bunuda merak ettim şimdi.

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...