Menü

30 Ocak 2013 Çarşamba

Haftanın Ojesi : Bordo Aşkına Pastel 119

Bu yıl bordo bir kış geçiriyoruz değil mi? Son dönemde kırmızının her tonuna karşı bir zaafım var. Bordo da bence en güzel tonlarından biri. Tırnaklarım için bir kaç denemeden sonra doğru tonu bulduğumu hissediyorum.

Fotoğrafta ojenin iki kat uygulanmış halini görebilirsiniz. Tırnaklarımı son dönemde kısa kullanmayı tercih ediyorum. Bence koyu tonlar kısa tırnaklara daha çok yakışıyor. Pastel 119'u aslında 2 hafta bıkmadan usanmadan kullandım. Sonrasında farklı bir oje sürdüm ama aklım hala onda. Üniversite yıllarımda en çok kullandığım renge geri dönmenin mutluluğunu yaşıyorum belki de.

Bu arada Pastel ojeler fiyat-kalite açısından bence çok başarılı. Tam bir hafta hiç bir şey olmadan kullanabiliyorum. Siz nasıl buluyorsunuz?


7 yorum:

  1. ay çok hoş=))) oje diyetim biter bitmez alınacak listesine ekledim=))

    YanıtlaSil
  2. çok güzel, çok yakışmış. ♥ seviyorum bordoyu.
    Ben de istiyorum böyle bir bordo tonu dün baktım hatta her bordo tonunu toplayasım geldi. :P sonra seçip aldım bir tane pastel'den ama numarasını hatırlamıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Bu bordo var ya benim "oje budur" dediğim tek renk :) sana da çok yakışmış,güzel günlerde kullan.. bu arada bloguma da beklerim benim de kötü bir oje deneyimim var:)

    YanıtlaSil
  4. Bir hafta boyunca bozmadan oje kullanabilmek...Bravo...Benim için imkansız sanırım...Renk çok güzel..güle güle ve bol bol kullan:)

    seregonsworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. @begum mutlaka almalısın tavsiye ederim :)

    @dofa benim bordolar arasında en beğendiğim oldu :)

    @burcu teşekkür ederim, benim de yorumum aynı oldu :)

    @seregon vallahi ben de kendime şaşırdım ama oldu :D

    YanıtlaSil
  6. Bordolara benimde zaafım var.Eline çok yakışmış güle güle kullan.Bloğunu yeni keşfedip takibe aldım.Bana da beklerim.
    makyajkelebeği.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) bugün bloguna bir kahve içmeye geleceğim :)

      Sil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...