Menü

30 Ocak 2013 Çarşamba

Bir Dolu Alışveriş


Yaşadığım yer itibarıyla öyle her istediğim şeye her an ulaşamıyorum ama bu benim istediklerimi tabi ki almama engel olamıyor. Bloglarda, forumlardan görüp özeniyorum ve bir tıkla alıyorum. Hep sizin suçunuz diyip kendimi sıyırayım bu işten :)

 Bu yazımdaki tüm ürünleri (son fotoğraftakiler hariç) online satın aldım ve hemen hemen hepsi son 1 ay içinde alınmış şeyler. Üstteki fotoğraftan başlayayım.

Kerastase Resistance serisinden şampuan, yapılandırıcı süt, maske ve Loreal Absolut Repair samplelar. Şu sıralar Bonacure ürünlerini kullandığım için henüz başlamadım. O yüzden yorumlarım daha sonra olacak. Kerastase'lr sachane.com'dan alındı hem de piyasa fiyatının çok altına.


Üstteki alışverişim de doakozmetik 'ten ve arkadaki kocaman 2 kutu da hediyeleri. Turuncu kapaklılardan biri Keratinli Saç Maskesi diğeri Melisa Kremi. Öndekiler de Argan Yağı ve %15'lik TCA. Keratinli maskeden çok memnun kaldım. Saçlarımı yumuşacık yaptı. TCA'yı da kullanmaya cesaret edebilirsem kullanacaktım ama artık kullanmam mümkün değil:( Sebebiyse twiterda:) TCA hakkında kısaca bilgi verecek olursam kimyasal peeling işleminde kullanılan bir asit. O yüzden kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyor hatta en iyisi bir bilene danışmak ve kendi başınıza yapmamak.


Bu da başka bir doakozmetik alışverişim. Kese kağıdının içinde olan kil, kutudaki laktik asit (lavanta suyuna katarak kullandım. T bölgemdeki yağlanmayı azalttı.) Keratinli saç maskesi, ananas, aloe vera, yosun ve şu an kullanmakta olduğum keçi sütü, ballı sabunlar. Bu sabunlar harika... 


Bunlarda eczanemizde.com 'dan yaptığım alışveriş. Ceradolin losyonBioderma H2O (1 alana 1 bedava) ve Sally Hansen terracota oje. Harika bir rengi var ve hala sürmek kısmet olmadı. Poşetin içinde de Bioderma Hydrabio serisinin ve Bioderma güneş kremi sampleları var.
Ceradolin'den çok memnun kaldım. Karma cildimi yağlandırmadan nemlendirdi. H2O zaten 5-6. şişem. Daha iyisini bulana kadar (ki varsa) benimle.


Sally Hansen Terracota


Gratis'ten bunlar da. Balm Shelter(light)Essence far aplikatörleri, Essence Twilight serisinden oje ve allık, The Balm Hot MamaBahama Mama, Sexy Mama, yüz yıkama süngeri ve 30TL üstü alışverişe 2 TL'ye satılan Elidor şampuan.
Elimden geldiğinde tüm ürünlere, en azından merak edilenlere yer vermeye çalışacağım. Söz veremiyorum çünkü bu aralar çok uyuyorum:) O yüzden siz yazısını en çok görmek istediğinizi yorum bırakın ben de önceliği ona vereyim.

Keyfli alışverişler dilerim. Mutlu kalın..

                                                                                                    Shayna


15 yorum:

  1. woaw ne cok sey almıssın güle güle kullan canım. Kerastase i ne amacla aldın bilmiyorum ama bu seri saca cok keratin yuklemesi yaptıgı için rofleden sonra tavisiye ediliyor fakat kopmaları engelliyor ama benim saclarımı kece gibi yapmıstı. Umarım sana yararı olur. Sevgiler!

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. shaynaa öncelikle ceradolinin en sonki fiyatını merak ettim. birde tca yı neden kullanmadın dokundumu,kısaca özet gec bariii ;)

    YanıtlaSil
  3. yaşasın alışveriş yapmak diyesim geldi :) alışveriş postlarını okumayı seviyorumm :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  4. @truebeauty_inside_outside Saçlarım şu an koyu kahve ama altta röfle var ve epey kısalttım.Çünkü çok yıprandı ve sertleşti.Daha fazla da kestirmek istemiyorum.Bazı arkadaşlar da saçı çok sertleştirdiğini söylemiş.İnşallah benimkini düzeltir.

    @adsız ceradolini 35 TL'ye aldım ve 200 ml.Tca'yı kullanamadım çünkü junior shayna'yı bekliyoruz.Yani hamileyim canım.Ne olur ne olmaz diye kullanamadım:)

    @bakımlıolmakasktır yaşasın yaşasın:) Alışverişlerimiz hiç bitmesin.Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. ben alisverislerinizden cok nerede yasadiginizi merak wttim aciklamak istemezseniz anlarim cunku ben de ayni durumdayim istanbul un heryere coooook uzak bir yerinde yasiyorum buarada aldiklarnizi gule gule kullanin doa kozmetik urun yorumlarini merak ediyorum buara cok populer herkes cok memnun ona gore ben de siparis verecegim bol bakimli gunler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Tekirdağ'ın küçük bir ilçesinde yaşıyorum:)) İmkansız değil tabi bazı şeylere ulaşmam ama çalışınca vakit olmuyor bir yere gitmeye.Doakozmetik'in en güzel özelliği fiyatı uygun doğal ürünler satması.Yorumlarımı da en kısa zamanda sizin için yapacağım.İyi günler:)

      Sil
  6. Bende H2Oya devam diyenlerdenim...En azından içeriği daha temiz bir ürün bulana kadar...Hepsini güle güle kullan:)

    seregonsworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında içeriği temiz başka ürünler var ama fiyatları çok yüksek.Bioderma'dan 1litresini aldığımız fiyata bazı markalardan 250ml alabiliyoruz.O yüzden We love Bioderma H2O :) Teşekkürler katkınız için

      Sil
    2. Asıl ben beni ziyaret ettiğin için teşekkür ederim:)

      Sil
  7. ayy canımmm kutlarım seni ;)) ne güzel bi anne olacaksın kimbilir,tebriklerr ! ceradolinin dış kabı değişmiş, benim kullandıgım daha farklı ama alalı2-3 yıl olmuştur,memnunum. doa dan bu aralar memnun değilim,yağların kalitesini acayip bozdular. tca 15 lik aldım o da fazla işe yaramadı. fiyatlar da eskisine göre hiç uygun değil onu da söyleyim.shea yağı pütürcüklü hale getirmişler çok kötü.hiiiç tavsiye etmiyorum.bu arada su makyaj temizleme süngerinin yorumlarını bekliyorum,gecen gün gratiste gördüm ama almadım. yorumların benim için çook önemli :)) sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekküe ederim:) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
      Ceradolin aslında benim sipariş verdiğim bile değil.Sitedeki(eczanemizde.com) pompalı şişedeydi.Banaysa sıkmalı şişe geldi.O yüzden sık sık ambalaj yeniliyor olabilirler.Doa sanırım fiyatlarını biraz yükseltti ama benzer markalara oranla yine de uygun geliyor bana ürünleri.Acaba shea yağı bozuk olmasın.Bendeki homojen yapıda.Tca'yı nasıl uyguladın,ne kadar beklettin yüzünde.
      temizleme süngerini beğendim canım.Suyla kaplandığında yumuşacık oluyor.Maskeleri(özellikle kil) de güzel temizliyor.Sevgiler bizden de:)

      Sil
  8. yok canım,ısı farkından dolayı pütürcükmüş ve güya kaliteyi etkilemezmiş,nası etkilemez bayaa etkilemiş işte. benim de ilk aldıklarım homojendi :( tca yı ise 20 saniye falan beklettim, sonuç ıhhh hüsran:( soyuldu ama sadece soyuldu yani o kadar. gercek tca mı bilmiyorum tereddütlüyüm.... ama nette sertifikalı varken burdan aldım hata yaptım. tca zaten çok dikkatli kullanılmalı,benim kaçıncı deneyimim bu. güvendiğin yerlerden al derim.nette gercek sertifikalı olanları var.onun haricinde tavsiye etmem. hele sorunlu bi cildin yoksa tca ya hiç bulaşma....cildi iyice hassaslaştırıyo deriyi inceltiyo.

    YanıtlaSil
  9. Şanssızlık olmuş seninki.İade istedin mi?.Ben tca hiç kullanmadım daha önce.Ama cildimde yerleşmiş lekeler olduğu için kullanmak istiyordum.1 dakika bekletmek gerekiyormuş diye biliyorum.20 saniye az gelmiş olabilir.Birde 2-3 defa yapmak lazımmış 1'er ay ara ile(Hafif lekeler için) Doğru tabi sertifikalı olanı tercih etmek lazım ama doayı da sevdim ben genel olarak :)

    YanıtlaSil
  10. Ben tca yı bacaklarımdaki yara izleri için kullandım toplam da üç kez tca yaptım her yapışımda en az 20 gün soyuldu izler yarı yarıya soldu çok koyu izlerim vardı ben de doadan aldım şimdi 2. Kutu aldım

    YanıtlaSil
  11. bende bacaklarımdaki batık izleri için kullanmak istiyorum. nasıl yaptığını ve kaçlık kullandığını anlatır mısın ?

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...