Menü

27 Kasım 2012 Salı

Kırılan ve Kopan Saçlar için Onarıcı Bakım Serumu - Organix Nourishing Coconut Milk Anti Breakage Serum





''Hindistancevizi yağı,ipek ve keratin proteinlerinden oluşan,eşsiz formülü ile kimyasal işlem görmüş,kopan ve kırılan saç ve saç uçlarını kökten uca yeniden yapılandırır,besler ve kaybettiği nemi kazandırmaya yardımcı olur.Boya sonrası hasar görmüş saçların onarılmasını destekler. ''

Organix, Hindistan Cevizi Sütlü serumun özelliklerinden böyle bahsediyor bizlere. Ben de bir kullanıcı olarak (fotoğrafta gördüğünüz kadarını kullanan kullanıcı) şahsi fikrilerimden bahsetmek istiyorum bu yazımda.

Ben bu ürünü kullanmaya başladığımda saçlarımda bu kadar çok kimyasal işlem yoktu. Sadece boya vardı. Boya sonrasındaki röfle rezaleti, üstüne bir röfle daha (çünkü ilk röflede ortaya çıkan renk berbat olmuştu) ve ortaya çıkan röfleler rezaletini kapatmak için 3 boya işlemine maruz kaldı güzelim saçlarım :( 

İşte bu serum, saçlarımın maruz kaldığı ilk boya ve röfle işlemi sonrası çok etkiliydi. Hatta uzun süre kullanırım, harika gibi kelimelerle tanımlıyordum ama sonraki kimyasal işlemler sonucunda, ilk kullanmaya başladığım zamanlardaki etkisini göremez oldum. Saçlarım çok yıpranmıştı ve sürekli kopuyordu. O zaman anladım ki bu serum aşırı yıpranmış saçlara göre değil.
Bu kadar uzun yazdıktan sonra özetlemek istiyorum (okurken sıkmayayım :)).

Organix Hindistan Cevizli Serum'u kimlere tavsiye ederim:
-Saçları kuru olanlara
-Boyalı saçlara sahip olup, kırılma ve kopmalara karşı önlem almak isteyenlere
-Röfleden dolayı hafif yıpranmış ve kurumuş saçlara

Organix hindistan cevizli serumunu kimlere tavsiye etmem:
-Saçları kimyasal işlemlerden (özellikle röfle) dolayı aşırı yıpranmış kişilere


Şişesi pompalı olduğu için çok pratik. Kısa nemli saçlara 1 pompa, uzun nemli saç ve saç boylarına 1-2 pompa masaj yaparak yedirilir. 118 ml. olduğu için de uzun süre kullanacağa benziyorum. Zaten bu ürünün pabucu dama atıldı. Yerini alan süper ürün diğer yazılarıma konu olacak.

Kokusu hindistan cevizi gibi, beni rahatsız etmedi ama kokuya karşı aşırı hassas olanları rahatsız edecek kadar belirgin kokusu var. 

NOT TESTED ON ANIMALS - Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir ibaresi de beni çok mutlu etti ve itiraf ediyorum ki bunu bu postu yazarken gördüm :)

Fiyatı 30-38TL. Organix serumu eczanelerden ve online satış sitelerinden satın alabilirsiniz. Ben eczanemizde.com'dan almıştım.


2 yorum:

  1. bundan memnunum ama diğer ürünü merakla bekliyorum ben o zaman :)

    YanıtlaSil
  2. dofa dofa biraz daha vakit istiyorum tam emin olmak için.tez zamanda yazacağım:)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...