Menü

11 Kasım 2012 Pazar

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate

 
Şimdiye kadar kullanmış olduğum Kiehl's ürünleri arasında midnight Recovery Concentrate en sevdiğim ürün oldu. Gerçi ben bu ürünü satın almadım. Elimde iki adet tester vardı vebu iki tester beni yaklaşık bir yıl kadar idare etti. Önümüzdeki ay kısmetse tam boyunu almayı planlıyorum. 
Bu ürün normal şartlarda benim gibi sivilceli ve karma bir cildin normal şartlarda pek de tercih etmeyeceği bir ürün. Çünkü içeriği doğal yağlardan oluşuyor. Sevgili Kiehl's bu ürünün içeriğini şu şekilde açıklıyor;

Botanik ve temel yağların birleşiminden oluşan bu iksir cildin gece onarılma sürecini destekler ve sabahleyin daha taze, aydınlık ve dinlenmiş bir ciltle uyanmanızı sağlar.
Cildin görevi gün boyunca kendisini iç ve dış saldırılara karşı korumaktır. Geceleri kendini yenileme, onarma ve günlük stres sonucu kaybettiklerini yerine koyma ihtiyacı duyar. Kiehl’s kimyagerleri sabah olduğunda daha taze ve daha canlı görünmek için tüm gece boyunca lipidleri yenilemek üzere çalışan aktif botanik ve temel yağların karışımından etkin bir güç yarattı.
Botanik ve temel yağlar üzerindeki iki yıllık araştırmalar sonucunda Kiehl’s, Skualan, Akşam Sefası ve Lavanta içeren temel yağların susuz konsantrasyonunu geliştirdi. Bu karışım tam bir Omega harmanı: Kişniş ve Kuşburnu Çekirdek Yağı içeriyor. İçinde Omega 3, 6 ve 9 bulunuyor.

Haftada bir ya da iki kere, 1-2 damla kullandığım bu serum özellikle rahatlatıcı kokusuyla hem kendimi iyi hissetmemi sağlıyor, hem de gerçekten daha yumuşak ve aydınlık bir cilt ile uyanmamı sağlıyor. Aslında daha fazla kullanmak istiyorum ama açıkçası cildime ağır geleceğinden korkuyorum.

Bence özellikle kış aylarında kuru ve normal cilt tipine sahip kişilerin rahatlıkla kullanabileceği bir ürün. Karma ve yağlı ciltlerin ise benim gibi her gün değil ama hafta de max 3 gün kullanması durumunda yağlanma gibi bie sıkıntı yaşayacağını düşünmüyor.

Herkese parlak ve aydınlık bir cilt dilerim :)

Not: Kiehl's Midnight Recovery Concentrate, %99 doğal yağlardan oluşuyormuş ve paraben, parfüm içermiyormuş. Bilginize...

Sevgiler

MB

2 yorum:

  1. Ben de bunun goz kremini kullandim cok memnunum

    YanıtlaSil
  2. @audery göz kremini ben de çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...