Menü

14 Kasım 2012 Çarşamba

Rareblossom Alışverişim - Hem Organik Hem %60 İndirimli

 Rareblossom ürünleriyle ilk karşılaştığımdan beri ilgiliyim. Yerli malı olmasına rağmen fiyatlarındaki yükseklik sebebiyle alışveriş yapamıyordum ki online alışveriş sitesinde %60 indirim olduğunu görünce hemen sürekli aklımda olan kayısı çekirdeği yağını ve diğer gördüğünüz ürünleri aldım :) (Aramızda kalsın diğerlerini meraktan aldım:)

Kayısı çekirdeği yağının dışında seyahat kiti ve saç bakım jeli aldım. Seyahat kiti siyah kalıba yerleşmiş olan ürünler. Kitin içinde yüz temizleme jeli, peeling, gündüz kremi, gece kremi, duş kremi, ayak yağı, tonik ve vücut losyonu bulunuyor. Hepsi küçük boylarda. Hele o minik kavonozlar :) 
Saç bakım jelini de saçlarımı nemsiz kalmasını önlemek umuduyla aldım. Saç diplerine de uygulanabiliyor.
Kayısı çekirdeği yağının nemlendirici özellikte olduğu biliniyor. Aktarlarda satılan markalara çoğu zaman güvenemiyorum. O yüzden Rareblossom organik sertifikaya sahip olduğu için bu indirimi kaçırmak istemedim :)
Fiyatlar ve Rareblossom'ın tüm ürünleri hakkında bilgi almak içintıktık
%60 indirim 30 Kasım'a kadar devam ediyor.
Sevgiler..

9 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan ^^
    Heme siteye gittim bende alışveriş yapıcam :D

    YanıtlaSil
  2. Kayısı çekirdeği yağından ben çok memnun kalmıştım <3 Bir damlası bile cildi mükemmel nemlendiriyor. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. @j.d güle güle kullan:)Neler aldın bakalım

    @onorr bende inşallah en az senin kadar memnun kalırım.Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullanın
    sitesinden mi aldınız? ben çoğu ürünümü boyner.com dan aldım fakat aldığım yeşil çay&ballı gece,gündüz kremileri ve göz serumunun üretimi 04.2011 ve elimdeki gece kremi numunesi de 06.2012 üretim,kokularında da kıvamlarında da fark var,boyner sadece bana mı tarihi geçmiş ürün yolladı acaba?

    YanıtlaSil
  5. merqure teşekkür ederim
    Evet ben kendi sitesinden aldım.Bendeki ürünlerde 6.2012 üretimli.Açıldıktan sonra 9-12 ay kullanım süreleri olduğuna dair işaret var.Bana kalırsa tarihleri geçmiş sayılmaz.
    Bende sayende şunu öğrendim.Aldığım ürünleri bir an önce bitirmeliyim.Çünkü son kullanam tarihleri çok yakın!

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. güle güle kullan ilknurcum,bende siparişleri pazar günü vermiştim,daha elime ulaşmadı,ulaşmaması sorun değil ama alışverişi takip edememek kötü,sitede takip numarası yazıyor ama hiç bir işlevi yok:(sipariniz kargoya verildi maili bile almadım.

    YanıtlaSil
  8. :) rica ederim,ben geri yolladım,rare blossom yetkilisine de dedim sitenizden gelenler yakın tarihli üretim ve koku doku taze ama boynerden gelenler çok uzun zaman önce üretilmiş ve elimde yakın tarihli üretilmiş olanlarla her açıdan fark var diye,boynere geri yollayın onlar da bana yollayacaklar dedi,yolladım ve mail attım rareblossom yetkilisine liütfen yeni üretimlerden yerine yollar mısınız diye,merakla bekliyorum neler olacağını...

    YanıtlaSil
  9. @busesinem kargo ulaştı mı canım.Evet kargo takip edememek kötü.Başka sitelerde de oluyor.Can sıkıcı:(

    @merqure taze ürünler ulaşmıştır inşallah sana.Var mı gelişme?Satışa son verece bir firmanın değişim talebiyle ilgilenmesi de örnek bir tutum.

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...