Menü

27 Kasım 2012 Salı

2013 Öncesi Project Pan ve Mimler


Son zamanlarda eskisi gibi önüme gelen şeyleri almıyorum. İhtiyacım ve ürünün kalitesi beni bir şeyi almam için en önemli 2 kriter.
Eskiden indirimleri gördüğüm zaman ihtiyacım olsun olmasın, önüme geleni alırdım. Tabi aldıklarımın çoğunu da kullanamazdım. Çünkü ya kalitesiz olurlardı ya da gereksiz, ihtiyaç dışı olurdu.
Son zamanlarda -özellikle son 1 yıldır daha seçici davranmaya başladım. Dışarıdan bakıldığında maddi açıdan zarara uğruyormuş gibi görünsem de aslında çoğu zaman karda oluyorum. Bir örnek vereyim ve belki de sizi sıkan bu postumun asıl konusuna geleyim :) Şimdi diyelim ki benim pembe bir ruj alasım var. A markasının pembe ruju 5TL, B markasınınki 50 TL. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Ben eskiden olsa A'yı seçerdim. Çünkü hem pembe hem ucuz. Sonra zaman içinde 3-5 tane daha aynı fiyatlarda pembe ruj alırdım ve hiçbirini neredeyse kullanmazdım. Sonuç olarak diğer pahalı olan markaya yaklaşırdı cebimden çıkan. Şimdi ise gerek bloglardan gerek mağazalardan iyice araştırıp az ama öz ürünleri alıyorum ve neredeyse elimdeki kuru kalabalıktan kurtulmak üzereyim:) Üzereyim diyorum çünkü elimde kalan can çekişen şeylerden kurtulmak için bir mim başlatmaya karar verdim.
Şimdi bir teşvik çalışması başlatmak istiyorum  blogger arkadaşlarım arasında. Gelin ara sıra kullandığımız ama atmaya da kıyamadığımız, içinde çok az kalan ürünleri bitirmek, kullandığımız malzemelerle rutin program oluşturmak ve daha fazla almamak  için birbirimize örnek olalım, project panlar oluşturalım. Hem böylece 2013'e yepyeni kozmetiklerle başlamış oluruz hem de paramız bize kalır, zengin oluruz :D 

Francesca ve dofa dofa 'yı ve katılmak isteyen herkesi mimliyorum ve bol görselli project panlerini yakın zamanda sayfalarında görmeyi diliyorum:) 
*blogu olmayanlar MB sayfasından kendi project panlerinden bahsedebilir.Bunun için bize mail atmanız yeterli

Ne demiş bir büyüğümüz ''Ucuz alacak kadar zengin değilim'' ^_^  günün sözü olsun mu? 
(Ben 1-2 gün içinde kendi project panimi yayınlayacağım)

KOLAY GELSİN..

4 yorum:

  1. Ben de başlıyorum şu andan itibaren :) Benimki ürün bitirmeye çalışma değil de almamaya çalışma şeklinde olacak-bu sürede de bir şeyler bitecektir elbet. Yazısını da yazayım bu hafta, mim için ve fikir için teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  2. Alamamaya çalışmayı da ekleyim öyleyse.Bu da iyi fikir. Rica ederim canım.İnşallah faydalı olur:)
    Kullanıcı ismini de yanlış yazmışım buarada:)

    YanıtlaSil
  3. severek katılacağım ^^ ben de biraz azaltmıştım ki gene avon'dan saçma sapan şeyler almış olarak buldum kendimi. neyse bundan sonra mantıklı olmaya çalışacağım gratis indiriminden sadece meet matte alarak çıktım mesela :)

    YanıtlaSil
  4. dofa dofa gratis indiriminden ben faydalanamadım ama eğer gidebilseydims enin kadar mantıklı olamazdım:) Tebrikler:D

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...