Menü

18 Ekim 2012 Perşembe

4 Dönem - 4 Kadın... Keira, Scarlett, Mia, Rooney

  İnsanların kostüm, makyaj vs. gibi faktörler sayesinde kılıktan kılığa girebildiğini görmek her zaman ilgimi çekmiştir. W Magazine son sayısında 4 ünlü ve biribirinden güzel kadını 4 farklı dönemin kadınına dönüştürmüş. 



Hikayenin devamına ulaşmak isterseniz, sizi W Magazine'in web sayfasına şuradan alalım!

Kaynak : W Magazine

3 yorum:

  1. Canım bloğunu hep severek okuyorum ve yeri burası değil ama sana ulaşmanın yolu olarak burayı buldum.Bir yazında miss dior cherie hakkında sıkıyorum ve muhteşem bi çilek kokusu demişsin.Benim için resmen bir arzu nesnesiydi bu parfüm.Bugün tekin acarda denedim sonunda edp versiyonunu ama hiç ne çilek kokusu aldım ne karamel ne tatlı çok sert geldi bana.Ordaki bayana dedim sanırım yeni versiyonu bu adına artı cherie denmiyormuş falan ama kadın dedi yok cherie falan şişesinde de miss dior cherie yazıyordu.Sen edt almışsın o yazında onu yazmışsın sence edtsini mi denesem yoksa bu parfüm beyaz tenli olmama rağmen bana mı gitmedi.Biliyorum çok uzun yazdım ama cevaplarsan gerçekten çok sevinirim.Şimdiden yürekten teşekkürler öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  2. Merhaba adsız, aslında ikisi farklı parfümler

    yani Miss Dior ve Miss Dior Cherie birbirinden iki farklı ve apayrı parfüm. Eğer şekerli parfümlerden hoşlanmıyoran biraz ağır gelebilir çünkü genelde öyle oluyor. bir de edp her zaman edt e göre daha yoğun olduğundan o şekilde gelmiş olabilir.

    YanıtlaSil
  3. Saol canım benim evet dediğin gibi edt sini denedim beğendim öpüyorum seni:)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...