Menü

16 Mayıs 2012 Çarşamba

Garnier B.B Cream Miracle Skin Perfector

 Uzuunn uzuun zamandır bloga kozmetik yazıları girmeyi bıraktım, hatta yeni yazılar yazmayı bıraktım. İş, güç, sinir, stres derken kendimi bloga yazacak gibi hissetmiyordum. Ama tabi bu süre içinde boş durmadım. Bol bol okudum, araştırdım, yeni ürünlerle tanıştım sizin için ballarım :)

Garnier BB Cream'i uzun süredir yabancı bloglarda görüp, merakla Türkiye'ye gelmesini bekliyordum. Gratis'de satılmaya başlandığını öğrenince işten hemen çıkıp almaya gittim :) Tabi sonradan Watsons'da da satıldığını öğrendim.

BB cream bir çoğumuz için yabancı bir terim değil zaten. Ama merak edenler bir de Missha BB Cream ile ilgili yazdığım yazımı da okuyabilirler.

Bir aydan fazla zamandır Garnier BB Cream'i kullanıyorum ve bir türlü sevsem mi sevmesem mi karar veremiyordum. Ama karar anı geldi!! :)

MB der ki; "Bence Garnier BB Cream" :

- Nemlendirme açısından çok iyi ama bir süre sonra sanki yüzümde yağlı bir his bırakıyor ve gün boyunca da geçmiyor. Güneş koruması olsa da bence yaz için ağır gelebilir. En azından karma-yağlı ciltlere göre olmadığını söyleyebilirim.

- Cilde çok güzel bir bronzluk katıp, aydınlık veriyor.

- Kapatıcılığı tabi ki bir fondöten kadar değil, lekeleri kapatmak için kapatıcıya da ihtiyaç duyabilirsiniz. Zaten böyle bir iddiası da yok ürünün ama daha önceki bb cream deneyimimden dolayı açıkçası lekelerimi kapatmasını bekliyordum.

-Kalıcılığı zayıf. Özellikle üzerine pudra sürmezsem resmen akıyor ürün. Yüzüme dokunmaya korkuyorum resmen.

Genel olarak ben bu ürünü sevmedim, tekrar almayı da düşünmüyorum. Aslında yaz için aradığım ten ürünü de buldum, o da ileri ki günlerin süprizi olsun.

Sevgiler

MB 

3 yorum:

  1. Bu ürünü bende aldım ve dün ilk kez kullandığım. Biraz kaç sefer daha kullanıp görüşlerimi yazacağım fakat benim ilk izlenimim olumlu. Nemlendirmesi ve ışıltı vermesi hoşuma gitti. Alırken zaten kapatıcılık beklemiyordum o nedenle hayal kırıklığı yaşamadım :)

    http://uzunincekivircikk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Cildim yağlı bana hiç iyi gelmedi :(

    YanıtlaSil
  3. yağlı cilt için olanıda çıkmış ama türkiyede yok malesef

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...