Menü

27 Mart 2012 Salı

Hassas Cildiniz için Gerçek Rahatlama: UltraCalming™ Mist


Dermalogica’nın hassas ciltler için özel olarak geliştirdiği sprey tonik UltraCalming™ Mist’in, kızarıklık, yanma gibi problemler yaşayan hassas ciltlerde ve epilasyon gibi işlemler sonucu tahriş olmuş bölgelerde %30’a kadar rahatlama sağladığı klinik testlerle kanıtlandı.
Dermalogica’nın hassas ciltler için geliştirdiği UltraCalming™ Mist sıradan bir tonik olmanın çok ötesinde. Sprey yapısı sayesinde her yerde, makyaj üstüne dahi kolaylıkla uygulanabilen UltraCalming™ Mist, nemlendirici ve rahatlatıcı etkisiyle bir kadının çantasından eksik etmemesi gereken çok özel bir ürün.

UltraCalming™ Mist lipit bariyerini yitirmiş ve hasar görmüş cildi gözle görülür bir şekilde onarıyor. İçeriğindeki Aloe Vera Yaprak Suyu, cildi yatıştırırken, Lavanta Özü, antiseptik ve dezenfektan özelliği ile hassas ciltleri rahatlatıyor.
UltraCalming™ Mist’i sadece genetik hassasiyet yaşayanların değil, aynı zamanda ağda, epilasyon ve eksfoliasyon gibi cildi tahriş edecek işlemlere maruz kalanların da mutlaka kullanması gerekiyor. İşlem sonrası hemen UltraCalming™ Mist uygulanmış bir cildin 30 dakika sonra, ürün uygulanmamış cilde göre kızarıklığının %30 daha az oluyor.

UltraCalming™ Mist cildi temizledikten sonra tüm yüz, boyun ve dekolte bölgesine gözler kapalı şekilde püskürtülerek uygulanıyor. Etkisini artırmak için dilerseniz cilde kompres yapabilir ya da parmak uçlarına püskürterek yukarı doğru nazik masaj hareketleri ile uygulayabilirsiniz.


Fiyatı : KDV Dahil 131,00 TL, 177 ml

*Basın Bülteni 

1 yorum:

  1. I like the valuable information you provide in your articles.
    I'll bookmark your weblog and check again here frequently. I'm quite certain I'll learn many new stuff right here! Best of luck for the next!
    my page > aloe vera tips

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...