Menü

28 Ocak 2012 Cumartesi

Bioderma Sébium Hydra

Medikal akne önleyici tedaviler sebebiyle kurumuş ve tahriş olmuş yağlı ciltlerin yatıştırılmasına yardımcı bakım kremi.
İçerisindeki alantoin, enoksolon, gliserin ve ksilitol ile ciltteki kuruluğun ve çatlamaların onarılmasına destek olur.
Cildin yeniden yapılanmasına ve nemlenmesine yardımcı olur.
Fluidactiv® kompleksi sayesinde sebum kalitesinin yükseltilmesine katkı sağlar.
Komedojenik değildir.

Cildim sivilce lekeleriyle boğuşurken(sivilce ilaçları,leke serum/ilaçları) epey yoruldu ve gerilip kurumaya başladı.Bioderma sébium hydrayı da forumlardaki tavsiyeler üzerine aldım.Yorumlarıma gelince ;
-Nemlendirmesi oldukça iyi
-Kuruluk ve çatlamaları en aza indirdi
-Sivilceye sebep olmuyor.
-Benim açımdan tek eksi yönü burnumun üstünde yağlanmaya sebep olması.

Firma tarafından tavsiye edilen cilt tipi yağlı ciltler olmasına rağmen benim karma/kuru cildime iyi geldi.Eğer yağlı cildiniz yoksa bunu göz önüne bulundurarak alın.Günde 1 veya 2 kez kullanılabilir.Ben sadece gündüz makyaj öncesi kullanıyorum.

İÇERİK:
WATER (AQUA), GLYCERIN, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), ETHYLHEXYL PALMITATE, DIPROPYLENE GLYCOL, XYLITOL, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 DIMETHICONE, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CERAMIDE 3, GLYCYRRHETINIC ACID, ALLANTOIN, ISOHEXADECANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHERYL ACETATE, POLYSORBATE 80, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, RHAMNOSE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, METHYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM).

Parabenlerden biri olan metilparaben,parfüm,yağ ve silikon içeriyor.Ben parabene pek takılmıyorum ama son zamanlarda cilt bakımımda ve makyajımda parfümlü ürünleri kullanmaktan hoşlanmıyorum.Zaten parfümün cilt bakımında faydası yok,o yüzden ne gerek var parfüme!
Bir daha alacağımı sanmıyorum.Tabi bu memnun kalmamdan değil,içeriği daha masum ürünleri arayışımdan ve yenilik merakımdan :)

2 yorum:

  1. meraba..bıodermanın ürünlerı genelde yaglı oluyo..sıvılce çıkardı mı sızde?bır de nemlendırmesı nasıl?teşekkür ederım ılgınıze şımdıden

    YanıtlaSil
  2. özlem merhaba.Evet bioderma ürünleri yağlı oluyor.Bende sivilce çıkarmadı ve nemlendirmesi yeterli geldi.Cildim karma-kuruya dönük.Biraz yoğun ama sürekli kullanamıyorum.
    Rica ederim.Başka sorularınız varsa seve seve cevaplarım

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...