Menü

21 Aralık 2011 Çarşamba

Kiehl's ile Tanışma Zamanı!


Dün çok uzun zamandır sürekli önünden geçip gittiğim Akmerkez Kiehl's mağazasını ziyaret etmeye karar verdim ve konsültasyon randevusu aldım.Mağazaya girdiğim gibi şekerci dükkanına girmiş bir çocuk gibi hissettim kendimi.

Evet bu kadar üründen sonra kendime yepyeni ve keşfedilecek bir marka buldum kendime, çok mutluyum.

Markanın hikayesi çok ilginç 1851 yılında New York'da kurulan bir eczane. Kiehl's in müşterilerine hazırladığı birbirinden etkili cilt bakımı karışımları hızlı bir şekilde kulaktan kulağa yayılıyor ve bu şekilde günümüzdeki mağaza konseptine kavuşuyor :)


Masaya oturmamla birlikte kısa bir cilt analizinden sonra Nigar Hanım ürünleri önüme dizmeye başladı. Her birini yabancı gözlerle incelemeye başladım :) İçimden "acaba gerçekten işe yarar mı" düşüncesi geçerken muhteşem bir şey öğrendim. Mağazaya gittiğinizde konsültasyon sonrasında size ürün satmaya çalışmıyorlar. Öncelikle size önerdikleri ürünlerin samplelarını veriyorlar. Böylece memnun kalmayacağınız ya da pişman olacağınız bir ürün almış olmuyorsunuz ki bu benim için çok büyük bir artı. Yani risk almak zorunda kalmıyorsunuz.

Ayrıca mağazada merak ettiğim bütün ürünleri denedim ve mağazadaki personel bütün sorularımı sabırla ve güler yüzle cevaplandırdı. Yani saçma sapan eczanelerdeki saçma tripleri çekmedim, çekinerek sample istemek zorunda kalmadım.

                    

İşte  bu ürün için diyecek söz bulamıyorum. Küçük mavi bir şişede bir iksir :) Faklı yağların karışımından oluşmuş bir formüle sahip fakat çok hafif. Beni asıl mest eden ise bir iki damla elime damlattığımda yayılan kokusu oldu. Kesinlikle yoğun bir akşamın ardından eve gelip duş alıp yüzümüze sürülesi, sonrasında da mışıl mışıl uyunası bir ürün. Bilmiyorum belki de içindeki lavanta kokusu bu hissiyatı verdi bana. Ama yağlı bir formülü yüzüme sürmek korkutuyor beni ühühü. Neyse ki Kiehl's de her ürünün deneme boyu var :)


Bunlar da benim sample ürünlerim. Her birini çok merak ediyorum ama en çok merak ettiğim göz kremi ve midnight recovery. Yorumlar kullandıktan sonra gelecek :) Muhtemelen tbs e vitaminli göz kremimden sonra Kiehl's in avokadolu göz kremine geçiş yapılacak

Kiehl's mağazaları İstanbul Marmara Forum, Akmerkez ve Bağdat Caddesi'nde. Müsait bir zamanınızda gidin görün derim. 



Bu arada beyler için de özel ürünleri var. Yılbaşı öncesi iyi bir alternatif olabilir diye düşünüyorum.

Sevgiler... 

MB

6 yorum:

  1. akmerkez bana çok yakın ama daha gidip de didiklemedim. gerçekten çok ayıp bana, bu yazıdan sonra çok merak ettim :)

    http://www.edankb.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. ben de sürekli önünden transit geçiyordum vakit yokluğundan mutlaka gitmelisin :)

    YanıtlaSil
  3. Çalışanlar çok şirinler değil mi :D Satmak için baskı yapmıyorlar, biz istemeden sample veriyorlar, sevmekteyim kendilerini.

    YanıtlaSil
  4. evet çok sempatikler :) genelde mağazalarda benimle ilgilenilmesinden çok hoşlanmam çünkü yapışıp bir şey satmaya çalışıyorlar ama burada öyle bir şey yok

    YanıtlaSil
  5. Kiehl's tecrübelerinizi yazacak mısınız? Neredeyse 1 yıl olmuş... Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. evet ben unutmuşum :) bu hafta içerisinde midnight recovery serum ile başlayalım

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...