Menü

15 Ağustos 2011 Pazartesi

Evimizin Yeni Meleği ^_^

 Bu güzel kuçucuğu geçen Cuma sokakta baygın yatarken anneciğim buldu. Onu bulduğunda sürekli bir titreme hali varmış. Son derece bitkin ve mutsuzdu. Dün geceye kadar kafasını kaldırmadı, sürekli yattı. Göz ucuyla bile bize bakmadı. Ne yemek yedi, ne de su içti. Muayene eden iki veteriner de işkence görmüş olduğunu bu nedenle de depresyonda olduğunu söyledi. Ne yaşadığını, ona hangi beyinsizlerin neler yaptığını bilemiyoruz. Bir insan başka bir canlıya bu acıları nasıl yaşatır aklım almıyor. Ve evet sürekli bu tarz vakalarla karşılaşan biri olarak ben her seferinde içinde yaşadığım ülkeye lanet ediyorum. Çünkü onları koruyacak bir yasamız bile yok!!! Malesef benim ülkem korunmaya muhtaç olanları (kaldı ki bu bir insan da olabilir) korumamak için elinden geleni ardına koymuyor.

O artık bizim geniş ailemizin bir üyesi :)) Dün gece ilk kez yemek yedi ve tuvalete gitti. Bugün işten döndüğümde ise ayakta durabiliyordu. Onun tek ilacı sevgi oldu. Bakmayın mazlum mazlum durduğuna. Bence çok yakışıklı bir adam olacak hele bir toparlasın kendini.

Artık tek eksiği bir isim. Var mı isim önerisi olan ?

Bu arada evet evdeki hayvan nüfusu artmaya başladı sanırım. Evimizin diğer sakinlerini merak ederseniz, buyrun sizi şöyle alalım :)

10 yorum:

  1. bu ne kadar güzel bir davranış,seni ve aileni tebrik ediyorum gözlerm doldu okurken.ben de hayvanlara çok düşkünüm hatta insanlardan daha çok seviyorum ve ben de ewimde hayvan besliyorum.onlar bizim kadim dostumuz ve her zmn sahip çıkmalıyız.sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. keske her aile sizin gibi duyarli olabilmeyi ba$arabilse.. o kadar duygulandim ki ne yazacagimi bilemiyorum..

    YanıtlaSil
  3. gerçekten çok güzel bir davranış keşke herkes kendini insan gibi acımasız bir varlık karşısında savunamayan bu meleklere yardım etmek isteyebilse.. ama nerede tasmalı bir yavru köpeğe bile aman ısırır yavrum aman pistir diye yaklaştıra yaklaştıra çocukluktan uzaklaştırıyorlar zaten köpeklerden.

    neyse içimdeki sese bir dur diyeyim. bence adı kesinlikle Şanslı olmalı:) çünkü kendi gibi sokağa atılmış veya zaten sokakta doğmuş binlerce türdeşi gibi işkence görüp ölüme bırakılmışken şansı dönmüş çok güzel bir yuvası olmuş yavrucağın:)

    YanıtlaSil
  4. Zavallı köpek , şimdi gördüğü şevkat ile umarım toparlanır.Sokaklarda insanlar hayvanlara çok kötü davranıyor.Sanki tüm nefretlerini hayvanlardan çıkarır gibi davranıyorlar...

    YanıtlaSil
  5. sen bir meleksin!!! Ailene ve sana hayrannn kaldım...Onur duydum hala böyle insanlar olduğunu bilmek beni inanılmaz mutlu ediyor!Allah sizden razı olsun...

    YanıtlaSil
  6. Canım isim olarak ise bu yakışlıya ROMEO veya TOPRAK isimleri çok yakışacak diye düşünüyorum...

    YanıtlaSil
  7. herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün aldığım "Sokak köpeğini mi eve aldın" burun kıvırma tepkilerinden sonra sizin yorumlarınız beni çok mutlu etti.

    Bence bizim gibi düşünen insanlar daha fazla olsa dünya daha yaşananabilir bir yer olabilir

    bu arada hero ve şanslı aklıma yattı

    ben paçoz diye düşündüm ama hala isim arama aşamasındayım :)

    YanıtlaSil
  8. çok duygulandım .
    şans getirir umarım . eminim mükafatı olacaktır bu davranışın . zarar vermesek ,sadece zarar vermesek idare edecekler ama insan dediğimiz şey öyle canavar ki ..

    aslı

    YanıtlaSil
  9. yazamadan duramadım..çok iyi bir insansınız...Allah gönlünüze göre versin inşallah...

    YanıtlaSil
  10. Benimde bi sokak tan daynamayıp aldığım kızım var adı esmer :))) harikasınız

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...