Menü

30 Temmuz 2011 Cumartesi

En Sevdiğim Kısıma Geldik (=


Çoğumuzun en sevdiği şeylerden biri kozmetik ürünleri bitirmek olsa gerek. Ben de bitmelerini çok seviyorum ve yenilerini heyecanla kullanmaya başlıyorum.
Aslında bunları yeni bitirmedim ama ancak yazabiliyorum. Evet farkındayım işe girdiğimden beri blogu çok boşluyorum ama inanın yorgunluktan yazacak halim olmuyor. Bugünü bloga ayırdım ve gün içinde sürekli yazıp açığı telafi etmeye çalışacağım :)

Avene Termal Su : Bu bittikten sonra büyük boy ve çantamda taşımak için seyahat boyunu aldım.ŞURADA övgüyle bahsetmiştim.

Neutrogena Karma Ciltler için Losyon : Cildim karma-hassas ve sivilceye oldukça meyilli. Neutrogena losyondan 3. şişem bitti, çok memnundum yalnız cildim eskiye oranla kuru olduğu için yetersiz gelmeye başladı. Başka nemlendirici arayışlarına çoktan girdim. Neutrogena losyonların hassas ciltler için ve spf'li olanı var. İkisi de cildimde parlama yapıyordu. Hele SPF'li losyonunu kullandığımda disko topu gibi parlıyordum

Flormar Asetonsuz Oje Çıkarıcı: Buna bayılıyooorruuuumm!!! Bittikçe aldığım bir oje çıkarıcı. Aseton içermediği için tırnakları sarartmıyor, alkolün verdiği o rahatsız kokuyu vermiyor ve ojeyi de oldukça iyi çıkarıyor. Astım hastalarına özellikle asetonsuz oje çıkarıcıları tavsiye ederim. Ben de bir astım hastasıyım ne yazık ki =(

Rosense Nemlendirici Maske: Bu ürün tam bir fiyasko. Hatta Rosense'in cilt bakım ürünlerinin hepsi fiyasko. Yoğun parfümlü,bol kimyasallı olan Rosense cilt bakım ürünlerinden KAÇIN! (Rosense gül suyu hariç, gül suyu favorimdir) ŞURADA bahsetmiştim hatta demişim ki '' Bir daha almam ama bitene kadar kulalnabilirim'' . Malesef öyle olmadı. Yarısını bile bitirmeden çöpe attım.

2 yorum:

  1. Bende bu Avene Thermal suyunu cok seviyorum, yüzümü yikadiktan sonra nemlendirmeden önce sIkIyorum veya makyajdan sonra : D

    YanıtlaSil
  2. neutrogena oil free nemlendiricisi bir sise cope attim. cildimin sivilcesiz yerlerinde bile fisir fisir sivilcelenme yapti hem de kullandigim 1-2 gun icinde yapinca suclunun direkt ol oldugu belli oldu. avene cok guzel bir marka, nemlendiricisini de tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...