Menü

31 Temmuz 2011 Pazar

Dove Onarıcı Terapi Serisi


Dove'un saç bakım ürünlerini genel olarak beğenmiyordum. Yoğun kremli yapıları olduğu için saçlarımı söndürüyorlardı. Markette bu mini setle karşılaşınca deneyeyim, kaybedecek bir şey olmaz dedim ve iyi ki denemişim diyorum şimdi. Özellikle maskesinden çok memnun kaldım. Saçlarımda yapaylık bırakmadan yumuşacık yaptı ve hacminden bir şey kaybetmedi saçlarım.

Dove ürün tanıtımında İÇTEN DIŞA ONARIM gibi bir ifade kullanmış ama ben buna katılmıyorum. Saçlarımızı dışarıdan sürülen maddelerle onaramayız, yalnız yıpranmış, kötü görünümlerini kamufle ederiz. Saçlarınız aşırı derecede yıpranmışsa tek çaresi KESTİRMEK.

Genel olarak silikon,sülfat vb içermeyen ürünler tercih etsem de ara sıra bu tip ürünleri kullanmak da hoşuma gidiyorSize de naçizane tavsiyem dönem dönem SLSsiz ve SİLİKONSUZ ürünler kullanarak saçlarınızda kimyasal birikmesini engelleyin.

Dove Onarıcı Terapi şampuan ve saç kremi de oldukça iyi ama dediğim gibi maskesi bambaşka. Şampuanı saç diplerini arındırıyor, gıcır gıcır sesi duydum :) Kokusu diğer Dove şampuan/saç kremlerinden farklı, bana kuaförlerin kullandığı ürünleri hatırlattı. Bu serinin bir de gece kremi varmış, onu da denemek istiyorum =)
Saçlarınız kuru ise bu seri tam size göre, yıpranmış ise yine size göre ama yıpranmaları onarmasını beklemeyin,sadece onların görüntüsünü hafifletecektir.

5 yorum:

  1. ben de tatile giderken aldım minicikler diye. maskesi cidden çok güzel ♥ elimdekileri bitirirsem muhakkak alacağım. watsons'ın ballı maskesini de çok beğendim çok güzel yumuşatıyor saçı :)

    YanıtlaSil
  2. Dofacım maskesi alınmaya değer dimi kesinlikle,Watsons ballı maskeden bir adım önce sanki,ikiside güzel ama :)

    YanıtlaSil
  3. off tam aradığım şeyy denizden sonra saçlarım kurudu :(

    YanıtlaSil
  4. Bilmiyorum alsam mi güven lazım ama ışte olmuyor;-(

    YanıtlaSil
  5. Maskesini deneyebilirsiniz.Şampuan ve krem sıradan

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...