Menü

19 Mayıs 2011 Perşembe

Sanırım Evleniyorum :)

Bir süredir çok tembel bir blog yazarı olduğumu kabul ediyorum fakat evlilik hazırlıkları konusunda baya çalışkanım. Kına, düğün mekanı tamam; elbiseler ve gelinlik tamam; balayı planları tamam, eşyalar büyük ölçüde tamam! 9 Temmuz'da evleniyorum hayırlısıyla fakat hala evcağızıma yerleşemedim malesef :( Bu arada davetiyem nasıl beğendiniz mi ? :))

Yoğun iş temposundan fırsat buldukça işlerimi halletmeye çalışıyorum. Bugün de tatil bahanesiyle eşyalarımı toplamaya başladım. Her ne kadar üniversitede 5 yılımı ailemden ayrı yaşayarak geçirsem de, evimden temelli gideceğim hissi içimi burkuyor. Her yerden eski anılarım çıkıyor eşyalarımı karıştırdıkça. Eski kıyafetler, unutulmuş kitaplar, kasetler, cd'ler... Bugün lise yıllığımı buldum, her şey ne kadar da değişmiş ve ben ne kadar şanslıymışım ki şu an o günlerde hayalini kurduğum hayatı yaşıyorum.

Düğün bitip kendi evime yerleşene kadar böyle aralıklı yazacağım sevgili dostlarım fakat süper postlarla geri döneceğim takipte kalın :)

Bu arada herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarım! Atatürk o gemiyle Samsun'a çıkmasaydı belki de bu satırları size yazamıyor, kendi dilimi konuşamıyor olacaktım.

Sevgiler

7 yorum:

  1. bayldım davetiyeye! şimdiden mutluluklar =)

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun =) davetiyen çok ciciymiş

    YanıtlaSil
  3. mutluluklar diliyorum canım,davetiyende çok şirinmiş.

    YanıtlaSil
  4. Çooook güzel vede çok cici.:) Allah bir ömür boyu mutlu etsin..Bu arada bu postda yazmış olduğun elbise ,gelinlik ,eşya,balayı ,kına ve düğünlede ilgili postlar yazarsan sevinirim cnm :)Merakla takip ediyorum çünki benim içinde fikir oluyor söylemesi ayıptır ehehe :)

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkür ederim arkadaşlar çok mutlu oldum beğendiğinize

    Didem'cim hepsi ile ilgili yavaş yavaş postlar hazırlamak istiyorum ben de ama elbiselerim süpriz olsun istiyorum :)

    YanıtlaSil
  6. hayırlısı olsun inşallah.
    ama sen niye hiç çeyiz hazırlıklarından bahsetmiyorsun ?
    bi nişanlı kız olarak en ilgi çekici alanım şu sıralar çeyizlerde :)

    YanıtlaSil
  7. teşekkür ederim modapark.net

    evet briaz tembellik ettim bahsetmedim bu süreçten fakat evime yerleşirken postlar hazırlamayı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...