Menü

30 Mart 2011 Çarşamba

Hediye Çekilişi, Yeni İş Koşturmacası, Evlilik Hazırlıkları

 Herkese merhaba!
Son günlerde blogspot yasağı, hem Shayna'nın hem de benim özel hayatımızdaki yoğunluktan dolayı düzenli olarak blogumuzu güncelleyemiyoruz. Bildiğiniz gibi Shayna sonunda mühendis olarak atandı. Bir kaç haftadır hem yeni evini yerleştirme hem de yeni işine alışma telaşı içerisinde. Bu yüzden de internete giremiyor. Bir kaç hafta yazılarına hasret kalacağız :(

Bu arada ben de işimi değiştirdim. Yeni işime adapte olmaya çalışırken bir yandan da yaklaşan düğün tarihim nedeniyle yoğun bir şekilde evlilik hazırlıklarına girişmiş durumdayım. İnce eleyip sık dokuyorum ama her şey çok güzel olacak inşallah. 

İşte bu nedenlerden dolayı sevgili blogumuzu biraz boşlamış bulunuyoruz. Ama ikimizinde süper fikirleri var. Bomba gibi döneceğiz, bizi izlemeye devam edin :))

Hediye çekilişimize gelince...
Sizlere vermek istediğimiz hediyeler şu anda Shayna'nın İstanbul'daki evinde. Bu yüzden 1 hafta gecikmeli olarak çekilişi gerçekleştireceğiz. Ayrıca Shayna'nın bu hediyelere ek olarak bir de süprizi olacak :) Umarım gecikmeden dolayı bizi anlayışla karşılarsınız. 

Eğer hala çekilişimize katılmadıysanız sizi şöyle alalım!

1 yorum:

  1. evlilik hazırlıkları zor zanaat :) kolay gelsin..

    http://gelinyolu.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...