Menü

8 Mart 2011 Salı

Flormar 411 ile Mor Tırnaklar :)


Flormar'ın bu ojesini mor ojem yok diye almıştım.Kırmızı ve pembe dışında oje sürmeye pek alışık olmadığım için kullanmıyordum, ne kadar salakmışım meğer! Bundan sonra her rengi deneyeceğim :)  Renge bayıldım resmen.Fotoğrafta pek belli olmasa da minicik simler var ve sanırım bu simler sayesinde parlak duruyor oje ama kesinlikle sim sim duran bir renk değil.Emin olun ki burada gözüktüğünden çok daha güzel duruyor tırnağımda.Güneş kendini gösteremediği için çektiğim fotolarda renkleri tam yansıtamıyorum :(
Kuzenim bile bu rengi görsem almam ama tırnakta çok hoş duruyormuş dedi.Kendisi genelde soft tonlar kullanır da :)

 

Tek kat beyaz oje ve 2 kat Flormar 411 uyguladım.Ojeyi sürdüğümde aklıma foto çekmek gelmedi malesef ve buradaki hali 2. günki hali.Uçlarından ve tırnak diplerinden hafif açılmalar var.
Bu arada sürekli takip edenler okuyucularımızda bir soru işareti olabilir diye söylüyorum.Elimin tamamını çekmememin nedeni çizik dolu olması.Sağolsun Ceviz Efendi (kedim) çizik içinde bıraktı elimi =)

Görüşmek üzere

2 yorum:

  1. Yakışmış sana da morlar canım,güle güle kullan :) Ben de bu mor tonunun birkaç tane markası var :D En sevdiğim mor tonlarından biridir ojeler içinde .

    YanıtlaSil
  2. *junkheadcim teşekkür ederim:X Benim tek mor ojem ama senin kadar olmasa da sevdim :)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...