Menü

17 Mart 2011 Perşembe

Babé Oil Free Yüz İçin Güneş Kremi

-Çok yüksek koruma sağlar
-Yağ içermez,mükemmel emilim sağlar.
-Fiziksel,kimyasal ve bitkisel filtreler içerir.
-Hipoalerjik ve non-comedogenictir.
-Suya dayanıklıdır.
-Anti-aging etkili
-Güneş ışınları nedeniyle oluşan güneş yanığı ve hasarlara karşı cildi koru.
-Anti-tahriş edici maddeler içerir ve sakinleştiricidir.

Babé sitesinde bu şekilde tanıtmış bizlere bu kremi.Yaz yaklaşıyorken belki yüzünüz için güneş kremi ararsınız diye bende bu kremden bahsedeyim dedim.İyi etmişimdir umarım :)


Babé'nin spf 50+ oil free güneş kremini 2 yıl önce kullanmaya başlamıştım.Neredeyse her gün kullanmama rağmen 1 yıl boyunca kullandım.

Cildim karma ve sivilceye meyilli olduğu için yağsız olan bu güneş kremini seçtim.Krem yapısında olan bu koruyucu cildi güneş ışınlarının etkisinden  koruyor.Mercimek tanesinden biraz fazla kremi tüm yüzümüze sürmek yeterli oluyor.Ayrıca ilginçtir ama bu kremi yüzümün suya dahi hassas olduğu dönemlerde nemlendirici niyetine kullanabiliyordum.Ne aleri yaptı ne de tahriş etti.Aksine cildimi yatıştırdı.

Cildi matlaştırmıyor ama benim cildimi yağlandırmadı da.En hoşuma giden yönlerinden birisiyse yüzüme ilk sürdüğümde bembeyaz oluyorum fakat 10 dakika içerisinde cildimdeki sivilceler ve lekelerin kızarıklıklarını hafifletiyor ve cildimi canlandırıyor,sheer dediğimiz yapıda duruyor..Ben fondöten sürmeden dışarı çıkamayanlardan olmama rağmen bu kremi sürüp dışarı çıkmışlığım çok olmuştur.Dip not olarak  olarak ben yüzüme güneş koruyucu sürdüğüm zaman nemlendirici sürmüyorum.Tabi hep söylerim,cildimizi takip etmeliyiz,eğer kuruluk varsa cildimde tabi ki nemlendirici+güneş koruyucu uyguluyorum

Yağ içermiyor,alerji yapmıyor,cilde sağlıklı bir görünüm veriyor,uzun süre kullanılıyor,dermokozmetik...

ee daha ne beklerim ki güneş kreminden ve 50 lira fiyatı var ama 1 seneye yakın kullanacağınızı düşünürsek bu fiyata değiyor.

Babé' nin diğer ürünlerini görmek için click

1 yorum:

  1. blogunu yeni keşfettim. yaza kadar idare edecek bir gunes kremi arıyorum aslında. hamilton ın mat kremini dusunuyorken babe yazısına denk geldim. benım cıldım karmadan yaglıya donuk,ozellıkle de burun cevresi. yagsız ama mat durmuyor demıssın, gun ıcerısınde yaglandırıyor mu peki? :)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...