Menü

9 Şubat 2011 Çarşamba

MAC Mineralize SkinFinish Pudra -Medium Dark


Uzun zamandır cildimi aydınlık gösterecek, matlaştırmayacak, gün boyunca yüzümde çamur görüntüsü oluşturmayacak, akne tedavimden dolayı kuruyan yüzümü daha da kurutmayacak, yeni sivilcelere neden olmayacak bir pudra istiyordum. Bir pudradan çok fazla şey mi istiyorum (:

Uzun zamandır kullandığım Bobbi Brown Sheer Finish pudra benim bu ihtiyaçlarımın pek çoğunu karşılamıyordu ama inatla bitirmeye çalışıyordum. Ama saçlarımı boyayınca soluk benizli gibi dolaşmaya başladığımı farkettim ve bu inadımdan vazgeçtim. Zaten uzun zamandır almayı kafama koyduğum Mac Mineralize Skin Finish Natural'i Mac'e girdiğim gibi kapıp çıktım :) İçeride pek zaman geçirmemeye çalışıyorum, nitekim keseme zararlı oluyor :D

Yukarıda bir pudradan beklediklerimi uzun bir liste halinde sıralamıştım ya... İşte bu pudra benim bütün beklentilerimi karşıladı. Evet hem de hepsini :)) Daha önce almadığıma pişman oldum diyebilirim, çünkü ilk defa bir pudradan bu kadar memnun kaldım. Normalde pudramı bir ton açık seçerim ama MUA'nın önerisiyle bir ton koyu aldım ve gerçekten de yüzüme renk geldi :) Rengi size çok koyu gelebilir ama yüzüme çok yumuşak bir bronzluk verdiğini söyleyebilirim. Hatta haftasonu fazla makyaj yapmak istemediğim için sadece nemlendiricimin üzerine sürdüm ve bu bile bana yetti.Tek başına kullandığımda bile kapatıcılığı yeterli geldi.

 

Fiyatı : 62 TL. Eğer bu fiyat size fazla geliyorsa bu pudranın size bir seneden fazla yeteceğini düşünün o zaman daha makul geliyor :)

2 yorum:

  1. Ah şu makyaj sevgisi nelere kadiiiir hehe (:

    YanıtlaSil
  2. bir de üstüne kapatıcılığını ve uygun fiyatlı ama cildinize uygun olmayan ürünler gibi sivilce çıkartmadığını düşününce gönül rahatlığıyla verir insan bu parayı heralde:D

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...