Menü

10 Şubat 2011 Perşembe

Bitti-Bozuldu-Atıldı..


Şöyle bir kurcaladım makyaj ürünlerini geçenlerde.Gereksiz kalabalıktan kurtulmayı planlıyordum.İşte bunlarında bir kısmı kullanıp bitirdiklerim,bir kısmı bozulanlar ve bir kısmı da beğenmeyip kullanamadıklarım.Şimdi kısaca bunlardan bahsedeyim:

1-Flormar Oje (99 Numara) : Güzel bir lacivert oje.2 kat sürünce şişedeki rengi veriyor.Minik simler var içinde.Geçen sene almıştım ve haliyle kurumuş,bozulmuş.
2-Flormar True Color Oje: Numarası silinmiş çok önceden aldığım için.Ayrıca bordo niyetiyle almıştım ama bordo-kırmızı duruyordu.Hiç sevmedim rengini.

3-Parmex Hanımeli Aseton : Asetonda Parmexi çok seviyorum.Gayet iyi çıkarıyor ojeyi,fiyatı da uygun.Bu bitince Flormar asetonsuz oje çıkarıcıya geçtim

4-Maybelline Colossal Volum Express Waterproof : Sarı tombik rimelin suya dayanıklısı.Daha önce normalini kullanıp çok beğenmiştim ama waterproofunun normaliyle alakası yok.Hiç beğenmedim,ne dolgunluk veriyor,ne başka bir şey.Yapabildiği şey kirpikleri yapıştırmaması ve suya dayanıklı olması.Vadesi doldu,kurudu ve atıldı.Colossalın waterproofunu tavsiye etmiyorum!

5-Rosense Fondöten: Bu fondöten mağazada kullanılan tester.Bu renk kalmadığı için satıcı bana verdi testerı sağ olsun.Ne yazık ki elimin üstünde ufak bir bölgede denediğimde beğendiğim halde,yüzüme sürünce beğenmedim.Cildim anca yarım saatte emebildi ve rengi de uymadı.İyi ki ellerinde kalmamış ve alamamışım:)

İşte böyle duruyor yüzümde de ilk sürdüğümde,Yarım saat içinde emiliyor ama benim  kadar bekleyecek halim olmuyor:) Hafif renk vermesi dışında da bir özelliği yok!

6-Biotherm Aquasource Nemlendirici Sample: Malesef dip köşede kaldığı için tarihi geçti.Açınca ağır alkol kokusu alınca da kullanmadım.

7-Emily Siyah Göz Kalemi (101 Numara) : Emily'nin renkli göz kalemlerini çok beğeniyorum,lakin siyah kalemi hiç umduğum gibi çıkmadı.Sürümü zor,açık siyah duruyor.Ayrıca renk veren kısım kalemden ayrıldı.


8-Julian Top Allık : 1 milyoncu tarzı bir yerden almıştım.Toz allığı çok iyi ama bu kötü çıktı.Çok simli ve yaymak çok zor.Öylece duruyordu kenarda,atayım artık dedim.

Bunların dışında defneli&zeytiyağlı sabun bitirdim.Gelsin yeniler.Hobaaa...:)

2 yorum:

  1. emily kalemin kahvesi bende de böyle oldu :@ ama ısrarla kullanmaya devam ediyorum :D

    YanıtlaSil
  2. parmex hanımeli benim de vazgeçilmezim

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...