Menü

9 Aralık 2010 Perşembe

Yine Yine Alışveriş:))


Çoğu Oriflame alışverişinden gördüğünüz üzere.Nedense kataloglara baktığımda birşey almadan duramıyorum.Katalog 12'den aldım bunları da.
  1. Oriflame Organik Yaban Mersini ve Lavanta Özlü Yatıştırıcı Set: Setin içerisinde yüz yıkama jeli,tonik ve yüz kremi var.K12 de set halinde daha uygun fiyatı.O yüzden tek tek almaktansa seti almayı tercih ettim.Düzenli kullandıktan sonra fikirlerimi yazarım.
  2. Oriflame Feet Up Anti-Perspirant Ayak Kremi: Uzun süre ayakkabı ile duracağım zamanlarda terlemeyi ve dolayısıyla koku oluşumunu önlemek için aldım.Oriflame da ürünün kokuyu önlediği ve bakım yaptığını demiş bizlere.Kullanalım görürüz.K12 fiyatı 4,90TL'ydi.Normal fiyatı 8,90TL.
  3. Flormar Quick Dry Extra Shine: Flormar'ın oje kurutucusu.Kullanma talimatını okuyunca şok oldum.Oje kuruduktan sonra sürün diyor.Ee ne anladım ben bu işten.Yıllardır süregelen oje deformasyonuna son verir umuduyla aldığım Flormar'ın işime yarayacağından endişeliyim.Deneyelim bakalım.Fiyatı 5TL.
  4. Flormar Nail Arts: Bakalım yetenekli miyim nail art işinde:)
  5. Oriflame Beauty Makyaj Bazı: Hep bir makyaj bazım olsun istemişimdir.Baz olarak Pastel matlaştırıcıyı kullanıyordum ama sıkılıyor insan aynı ürünü kullanmaktan=D İndirimli fiyatı 12,90.Normal fiyatı 19,90.
  6. Oriflame Beauty Eye Intensty Pencil: 1 alana 2 bedava olunca aldım.En sık kullandığım yani bitirdiğim makyaj malzemesi göz kalemleri.Gözümde denemedim ama sürümü yumuşak,eğer akmazsa ki 7 saate kadar dayanıklılık vadediyor benim sevdiğim kalem tiplerinden.Intense Black,Silver Prune ve Charcoal Grey aldım.1 adeti 14,90TL.
  7. Flormar parfüm testerları.Flormar bu işi biliyor..Parfümün tam boyu 20TL civarında ve bazıları oldukça kalıcı.Deneyin derim.
  8. Avon allık fırçası: Avon'dan sipariş verdiğimde ne gelecek diye merak ediyorum doğrusu.Çoğu tecrübem çok kötü çünkü.Fırçayı da sipariş verince kötü birşey gelmesine o kadar odaklanmışım ki fırçayı görünce çok şaşırdım ve aynı zamanda sevindim.Uygun fiyata,yumuşak kıllı bir fırça.Tam da benim istediğim büyüklükte.
Ne kadar çok konuştum dimi henüz kullanmamış olmama rağmen.Başınızı ağrıttıysam kusuruma bakmayın.Ne yapayım konuşmak,anlatmak,dinlemek,paylaşmak benim en sevdiğim şeyler..
İyi akşamlar..

9 yorum:

  1. shaynam güzel günlerde kullan,makyaj bazını bende aldım ve beğendim:)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım
    Ben de beğenirim inşallah.Fondöten ve pudranın sebep olduğu sivilceyi de önlüyor bazlar:)

    YanıtlaSil
  3. canımmm güle güle kullan.. nail art çizerim ben senin tırnakcıklarına :))

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan tatlım çok güzeller =)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim kızlar:X
    Narcia çiz yavrum ya,ben sol el tırnaklarımı titrek yapıyorum:)

    YanıtlaSil
  6. o flormar quick dry extra shine süper bir şey ben 3. şişemi kullanıyorum ojeyi acayip sağlam yapıyor ne soyuk ne çizik ne off kurumamış merhaba yastık izi asetonla silene kadar yeni sürülmüş gibi miisss (:

    YanıtlaSil
  7. Anonymous çok sevindim bunu duyduğuma.Umarım bende senin kadar memnun kalırım:)

    YanıtlaSil
  8. merhabalar...avonun lip duo 2li ruj glosslu rujlarından aldıysanız rica etsem tanıtırmısınız.özellikle blossom rengini çok merak ediyorum ...şimdiden çok teşekkür ler sevgilerimle :)) gözde

    YanıtlaSil
  9. *Anonymous ne güzel tesadüf.Avonun ruj&gloss'un blossum rengini aldım.Senin için en kısa sürede tanıtacağım.Sevgiler:x

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...