Menü

28 Aralık 2010 Salı

La Roche Posay Effaclar Duo


La Roche Posay bu ürün hakkında ne diyor? 

PÜRÜZSÜZLEŞTİRİCİ VE GÖZENEK AÇICI ANTİ AKNE BAKIMI

Ciddi cilt bozuklarına karşı Tek bir bakımla çift etki:
Sivilceler + Tıkanmış Gözenekler

AKTİF İÇERİKLERİN SİNERJİSİ :

1 - Niacinamide Sivilce iritasyonunu yatıştırır. Piroctone Olamine Bakteri üreyen bölgeyi arındırır.
2 - LHA + Salisilik Asit Keratolitik etki (ölü hücreleri arındırır.) Linoleik Asit Sebum düzenleyici ve keratolotik etki


Mükemmel Doku 
Yağsız, Matlaştırıcı, Uzun süreli nemlendirici doku; Alkol, Paraben, Renklendirici içermez. 4 hafta boyunca Effaclar DUO kullanan 324 kişinin ürün değerlendirme yüzdeleri. Arıtılmış olan Gözeneklilik, kusurları azalır. Cilt daha net görünüyor ve yumuşak. Daha sağlıklı görünen cilt nitelikleri kurtarmak için uzun ömürlü bir denge kazanır


Missionbeauty ne diyor?

Ben bu ürünü yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve birinci tüpü bitirdim. Bence bu ürün vaadettiklerinin tamamını yerine getiriyor. Benim için 2010 yılının keşiflerinde biri diyebilirim. Hassas ve irrite olmuş cildimi daha kötü yapmanın aksine, yatıştırıyor, siyah noktaları, sivilce oluşumunu engelliyor. Yağsız ve matlaştırıcı bir ürün olmasına rağmen cildi kurutmuyor. Şimdiye kadar sivilce savaşımda işe yaramış tek nemlendirici diyebilirim. İlk başta sadece akşamları kullanıyordum fakat sabah-akşam kullanınca etkisini daha iyi gördüm. Eğer kısa vadede etki görmek istiyorsanız size göre bir ürün değil, fakat sabredip düzenli olarak kullanırsanız etkisini kesinlikle görüyorsunuz.
Sivilce tedavisine başlayacağım için tekrar alacağımı düşünmüyorum. Tabi ki doktorum önerirse kullanırım :)

CORRECTIVE AND UNCLOGGING ANTI-IMPERFECTION CARE

Eliminates severe skin imperfections. Unclogs pores.

Indications : Skin with severe imperfections.

Properties : EFFACLAR DUO is a complete skincare product that combines 4 active ingredients to act on the two main symptoms of skin with imperfections: Severe localised imperfections: Niacinamide and Piroctone Olamine to fight against bacterial proliferation and eliminate imperfections. Pores clogged with sebum: the combination of LHA and Linoleic Acid unclogs pores while eliminating the accumulated dead cells responsible for blockage. These active ingredients are combined with soothing, anti-irritant La Roche-Posay thermal spring water to reduce redness.

Results : The pores can be purified. Even the most severe imperfections disappear. The skin is smoother and cleaner. Lasting balance-replenishment to restore all the qualities of healthy skin.

 

What Does Missionbeauty say about this product?

 

I've been using Effaclar Duo for 4 months and I already finished the first tube. I can say that it completely does what it says. It became one of my favourites in 2010. I have a sensitive and irritated skin but it didn't any harm on my skin, actually it made my rednesses and blemishes calm down. It is the first moisturizer that helped me in my blemish battle. It reduced my blackheads and clogged my pores. It is a mattefying mosturizer that also hydrate my skin. I started to use it only at nights first but I turned to use it both morning and nights than I got better results. If you are looking for a short term solution it is not for you, but if you use it regularly, you get the good results in long term.

I don't think that I will bu it again because I will start my acne treatment. Of course I can buy if my dermatologist offer it!

2 yorum:

  1. iyi akşamlar,
    öncelikle geçmiş olsun.gerçekten çok can sıkıcı bir durum cilt problemleri.tüm yazılarınızı okudum bu konuyla ilgili.
    malesef bende de orta dereceli akne sorunu var çene ve alın bölgemde.pekçok doktora örünmeme rağmen cildimde bir iyileşme sağlanmadı.kadın doğum uzmanına göründüm e yumurtalıklarımda sorun olmadığı söylendi.sanırım benim sorunum hormonal,talil yaptıracağım zaten yakında.
    bir yazınızda hormon tedavisi gördüğünüzden bahsetmişsiniz.çok özel değilse ne tür bir problem olduğundan bahsedebilir misiniz?ayrıca eğer hormonal bir bozukluk varsa uzun süre ilaç kullnmak zorunda kalınıyor ve sivilcelerden kurtulmak daha mı zor oluyor acaba?bu sorunları yaşamış biri olarak yaşadığınız tedavi sürecinden bahsedebilirseniz çok yararlı olacak benim için...
    tekrar geçmiş olsun,iyi kşamlar

    YanıtlaSil
  2. Merhaba

    Öncelikle geçmiş olsun. Merak etme doğru tedaviyle sivilcelerinde kurtuluyorsun. Ben 6 aylık tedaviden sonra tamamen kurtuldum bu sorunlardan şu an sadece regl döneminde sivilcelenme yaşıyorum.

    Benim hormon tedavisi görmemin nedeni yumurtalıklarımdaki kistti. Bunun için diane 35 kullandım 5 ay. Yani aslında ölye ağır bir hormon tedavisi görmedim. Hormonlarımın düzene girmesi için doğum kontrol hapı kullandım yani.

    Umarım yardımcı olabilmişimdir. Eminim ki tahlil sonucunda sivilcelerinin nedenine ulaşacaksın.

    Sevgiler

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...