Menü

21 Kasım 2010 Pazar

S.O.S Nemlendiriciler - Excipial Lipo ve Ceradolin Hidro



Eğer benim gibi çok kuru, pul pul dökülen bir cildiniz varsa; bu iki ürün kurtarıcınız olabilir.Kuru cilt derken ekstra kuru bembeyaz olan bir ciltten bahsediyorum (Bu arada yüzüm karma yağlıya dönük olmasına rağmen, vucudum çok kuru ) Bence paranızı hiç Body Shop'lara, Johnson's Baby Oil'lere para harcamayın. Çünkü ben hangi markayı denersem deneyeyim hiçbirinden Excipial Lipo ve Ceradolin Hydro kadar memnun kalmadım. Her banyodan sonra sürüyorum ve cildim yumuşacık oluyor.

Excipial Lipo

Mucize krem gibi bir şey. Pul pul dökülen bembeyaz olmuş cildimi bir seferde iyileştiriyor. Yaz aylarında ayağımda çıkan egzamaya iyi geliyor. Sürekli kedilerle uğraştığım için ellerimde haliyle tırmık izleri olabiliyor. Bu tür izleri de iyileştirdiğini düşünüyorum. Bir de su bazlı olan Hydro'su var onu da kış aylarında yüzüm için kullanıyorum. Hiç bir zaman vazgeçmeyeceğim bir losyon. Sadece eczanelerde satılıyor. Sanırım sigortanın karşıladığı bir ilaç çünkü geçen gün aynısını doktor babamın ayağında çıkan yaralar için vermiş.
Fiyatı : 12 TL


Ceradolin Hydro

Ceradolin Hydro'yu bu yazın başında aslında yüzüm için almıştım ama yaz için ağır geldi. Ben de vücut kremi olarak kullanmaya başladım. İçinde seramid, bitkisel hiyalüronik asit,doğal shea yağı, skualen, E vitamini var. Bir kaç gündür sivex losyondan kuruyan yüzüme kullanıyorum, yaz sıcaklarında yaşadığım sorunları yaşamadım. Bu ürün de eczanelerde satılıyor fakat bulmak biraz zor. En azından ben hiç bir yerde bulamamıştım. Eczane sipariş üzerine getirmişti.
Fiyatı : 25 TL





4 yorum:

  1. Merhaba,
    Excipial hydro yüz için uzun süre kullanımda bir sorun teşkil ediyor mu biliyor musunuz? Bana seneler önce dermatoloğum vermişti bu sene tekrar bir şans vereyim dedim

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Amethyst ben excipial hydroyu yaklaşık 3 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar .

    YanıtlaSil
  3. merhaba,
    cildim kuruyup gerilmeye başladı bu ara.neostrata'nın aha'lı temizleyicisi gerdi biraz..ama akneler de 3-5 var ısrarla:)ceradolin losyon iyi gelir mi?sivilce yapmaz di mi?eczacı ısrarla kremi al dedi ama ben losyonunu istedim..gözenekleri tıkamaz di mi?yarın alacağım..nemlendiremiyorum cildimi:(((bir çok şey denedim ama olmuyor:(imdat!!!

    YanıtlaSil
  4. merhaba kullanmış olduğun ürünü bilmiyorum malesef bu konuda bir şey diyemeyeceğim ama ceradolin losyon sivilce tedavilerinde kuruyan ciltler için doktorların önerdiği bir ürün senin de işini göreceğini düşünüyorum

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...