Menü

3 Kasım 2010 Çarşamba

GNC Women's Ultra Mega

 
İşte son dönemde ki kurtarıcım. Bu vitamin sayesinde uzun ve yoğun geçen iş saatlerinden sağ çıkabiliyorum. Aslında bu ürünü yabancı bloglarda gördüğüm "regl dönemini daha rahat geçirme" vaadi için almıştım. Bu vaadi tam olarak yerine getirdiğini söyleyebilirim. Her ay yatak döşek yatan, ağrı kesici iğnesini, serumunu almadan rahata kavuşamayan ben geçtiğimiz ay günlük hayatıma sıradan bir günmüş gibi devam ettim. Benim için en büyük artısı bu oldu diyebilirim.

This is my super hero nowadays. I can survive from long work hours by this vitamin. Actually I bought it to get help for my period time because I read it might be helpful on different blogs. I can say, mit really helps about period aches. I always take a break from work on my period days but this time I continued to my daily life as a normal day. I can say it is a big plus for me!
Diğer bir faydasını ise tırnaklarımda gördüm. İlk defa 2 hafta tırnağıma oje sürmeden geçirdim ve bu iki hafta boyunca tırnağım kırılmadı, uzadığı için kısaltmak zorunda kaldım. 

I've noticed the other benefit on my nails. They didn't break since I started use these pills and they survived for two weeks without nail polish.

Fiyatı 29 Lira. Ben alırken kampanyası vardı 2 adet aldım 42 Lira ödedim. Sabahları kahvaltıdan sonra bir adet alıyorum. Birinci kutum bitti, ikincisine başladım bile. Mağazada ki görevli 3 aylık kürler halinde alabileceğimi söyledi. 

It costs about 19 dollars. I got twin package for 28 dollars. I'm taking it after breakfasts. I already finishd the first one. The woman on GNC told me that I can use these pills with 3 month cures.

İçeriği ise şu şekilde : 

Ingredients :

3 yorum:

  1. Eczanelerde bulabilirmiyiz peki canım bu ürünü benimde asiri ağrım oluyo çok şaşırdım vitaminin ağrıyı kesmesine ne güzel ben bu konudan çok muzdaribim malesef

    YanıtlaSil
  2. açıkçası ben de pek inanmıyordum ama faydasını gördüm
    bu ürün sadece gnc mağazalarında satılıyor şuradan ulaşabilirsin
    http://www.gnc.com.tr/tr/index.asp?ID=1

    YanıtlaSil
  3. bende bi ara tırnak çatlaması kabuk soyulması şikayeti ile gnc'den bi ürün almıştım. fakat içerisinde ki at kuyruğu ekstresi yüzünden o ilacı içim bi türlü almıyordu kokusuda berbat bişeydi.nitekim bitiremedim kutuyu.

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...