Menü

17 Kasım 2012 Cumartesi

Pembe Gönlüm Sende / Mac Glamour Daze - Perfectly Plush Brush Kit


Bu yıl Mac Holiday Koleksiyonu ile beni benden aldı. ilk defa bir koleksiyonun tamamını almak istedim. Ama tabi ki tek bir fırça seti alarak hüzünlü bir şekilde mağazadan ayrıldım ^_^ Tercihim Perfectly Plush Brush Kit'ten yana oldu ama Aralık sonuna kadar olur da kalırsa Stippling Brush Kit'i de edinebilirm.



 Fırça seti kendi çantasıyla birlikte satılıyor ki bence bu çok büyük bir artı. Ayrıca çantası çokk güzel. Pembe rengine bayıldım ^_^  Çantanın içerisinde ayrıca makyaj malzemelerinizi koyabileceğiniz bir bölmesi daha var. Eğer benim gibi evde, işte, her yerde makyaj yapan biriyseniz ve tam tekmilli gezmek istiyorsanız, seyahat boyu fırçalar her zaman daha kullanışlı oluyorlar, fırçalar da gördüğünüz gibi pembenin en güzel tonu ^_^ Bu kış Mac ile yüksek dozda "pembe" ye maruz kalıyoruz. Ama olsun ben şikayetçi değilim.


Fırçaların kaliteleri, her zaman ki Mac kalitesi. Tabi bu fırçaların boyu gibi kendileri de fırçaların orjinal versiyonuna göre daha küçük. Setin içerisinde 3 adet göz, 2 adet de yüz fırçası var. Ben sanırım bu sette en çok açılı fırçayı sevdim. Zaten en çok da ihtiyacım ona oydu ^_^

 
Söyleyin bakalım MB kızları, sizin bu koleksiyondan aldığınız ya da almak istediğiniz ürünler hangileri? Yorumlarınızı bekliyorum...

Sevgiler 

MB

10 yorum:

  1. Çoook güzeller. Sırf cantası için bile alınır :)

    YanıtlaSil
  2. ben hiç fırça falan kullanamam makyaj konusunda beceriksizim:) ama sırf rengi kabı için alınır bunlar:)

    YanıtlaSil
  3. Koleksiyonun tamamını almak istiyorum ama ancak fabulousness paletini alabildim:)

    YanıtlaSil
  4. çok büyük hayallerle gidip hiç beğenemediğim bir koleksiyon oldu. çünkü renklerin hiç bir uyumu yok allıklar güzelse rujlar değil rujlar güzelse farlar değil sadece dış kapları muhteşem olmuş okadar. geçen seneki holiday koleksiyonunu hasretle arıyor gözlerim yıllar geçtikçe kaplar güzelleşiyor ama ürün renkleri kötüleşiyor bana göre.

    YanıtlaSil
  5. Fiyati nedir hakikaten bu setin?

    YanıtlaSil
  6. Koleksiyonu gördüğümden beri gözlerim "kalp kalp kalp" şeklinde bakıyor :) Fakat bu fırça seti beni kalbimden vurdu. Ne yazık ki, MAC'in fiyatlarına yetişemiyorum :))

    Güle güle kullan, nefis bir şey almışsın :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  7. Muhteşem bir koleksiyon olmş bende çok çok beğendim :) aldıklarını güle güle kullan canımm :)

    YanıtlaSil
  8. @çağla deniz dönmez teşekkürler :)

    @cemre aslında kullanmak hiç zor değil, hatta iyi fırçalarla çok daha kolay makyaj yapabilirsin :)

    @Seher Taşçı aah ah ben de hepsini satın almak istiyorum

    @Ayşe Atalar geçen yıl ki koleksiyon da güzeldi evet ama sanırım pastel renklerden hoşlanmıyorsun (:

    @cupcake fiyatı 135 tl

    @bveç ben de hala gözlerimde kalp işaretleriyle dolaşıyorum :D bu tarz setler uyguna geliyor aslında O yüzden tercih ettim bende :)

    @Chunli Beauty teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  9. boyutları derken sap boyutu mu kıllarının genişliği ve boyutu mu orjinaline göre küçük? ve makyajda kullandıysanız aralarında fark var mı?

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...