Menü

15 Kasım 2012 Perşembe

Kiss New York Luxury Eyeliner - Blackest Black

  Daha önce sizlere eyeliner takıntımdan bahsetmiştim değil mi? Yıllardır aynı göz kalemini ve jel eyelinerları kullanan biri olarak açıkçası yeni bir göz kalemi denemek büyük ihtimalle sonu hüsranla bitecek bir deneyime işaret ediyordum. Evet bu ürün deneme amaçlı firma tarafından gönderildi ve eğer bunun gibi çok takıntılı olduğum konularda ürün gönderildiğinde ilk başta süpheyle yaklaşıp denemeye çekiniyorum :) 

 Neyse ki ben bu eyeliner'dan çok memnun kaldım :) yaklaşık bir aylık deneme sürecim sonrasında gözüm kapalı olarak herkese tavsiye edebilirim. Benim her türlü ihtiyacımı karşıladığını söyleyebilirim :) Öncelikli olarak asansörlü yapıda olması beni mutlu etti. Çünkü her sabah kalemtıraş aramakla uğraşmıyorum. Ayrıca bu tarz "pastel boya" formundaki kalemlerin kalıcılıkları genellikle çok iyi oluyor ve kullanımı da kolay oluyor. Nitekim herhangi bir şekilde gün içerisinde akma, bulaşma olmadı. Buna Shayna'nın düğün koşturmacası da dahil :)
 Gerçekten de en siyah siyahlardan birisi diyebiliriz :) Yani isminin hakkını kesinlikle veren bir ürün.

Bu kadar siyah olması sizi korkutmasın. Kolayca temizleniyor.

Kiss New York ürünlerini eczanelerde bulabilirsiniz, ayrıca online satış sitelerinde de karşımıza sıkça çıkan bir marka. Fiyatları da oldukça uygun!

Bu arada saçlarımı biraz daha koyulaştırdım. Nasıl beğendiniz mi? Neyse bu başka bir yazının konusu...

Kisses :)

MB


1 yorum:

  1. Ben de çok beğenerek kullanıyorum bu eyeliiner'ı, gerçekten çok başarılı :)

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...