Menü

15 Ağustos 2012 Çarşamba

Elseve Re-Nutrition Besleyici Şampuan ve Bakım Kremi

 
Tatilden döndüm, ikinci tatilime çıkacağım neredeyse ama tatil postu yalan oldu sanırsam. Bir süredir çok aktif olmamakla birlikte instagram'da takılıyorum. Takip etmek isterseniz kullanıcı adım seherpolat
Neyse en azından bu yaz kullandığım ürünleri tek tek yazmaya başlayabildim.
 Saç boyalarıyla tabiri caizse yıllarca saçımın için ettiğim için saçlarım bu sene error vermeye başladı. Kurudu ve birbirine dolanmaya başladı. Ne yaptım ne ettiysem bir türlü yumuşatamadım Taa ki Elseve'in Re-nutrition serisini kullanana kadar :P Açıkçası drugstore markalardan çok bir şey beklemesem de içerisindeki arı sütüne ve güzel kokusuna dayanamayıp tatil bavuluma attım. Neyse ki denizin etkisiyle de kendinden geçen saçlarımı bir nebze olsa yatıştırabildi. (En azından saçlarım banyo sonrası açılmaya başladı ve her yıkamada daha iyiye gitmeye başladı)

Tabi artık daha fazla tahammül edemeyen ben saçlarımı kestirdim yine de ^_^ (Sahi ben onu sizinle paylaşmadım, instagramda takip etseydiniz görürdünüz :P

Sonuç olarak şampuanımı bitirdim yenisini aldım o da bitmek üzere. Saç kremini biraz daha az kullandığım için onu da yarıladım. Bittiğinde kesinlikle aynısı tekrar alınacak.

Eğer tatilde boyadan yıpranan saçlarınız ahenkle dans etsin, sağlıklı görünsün istiyorsanız gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bu hafta işlerden kafamı kaldırıp daha düzenli yazmayı istiyorum sevgili MB kızları. Umarım sözümde durabilirim ve tatile çıkmadan bavulunuza atmanız için yanınıza almanız gereken ürünler konusunda size fikir verebilirim.

Sevgiler 

MB



1 yorum:

  1. Kesinlikle katılıyorum..Yaklaşık 2 ay önce saçlarımı ilk defa boyattım ve kullandığım şampuanlardan saçım keçe gibi olmuştu banyo sonrası.Herhalde boya böyle bişii dedim ve birdaha boyatmama kararı almıştım saçlarımı.Taaki geçen hafta bu ürünü alana dek.Aslında daha öncede çok kullanmıştım ama saçlarım boyasızdı.Şimdi farkını mucizevi şekilde gördüm.Kreme bile gerek kalmadan yumuşacık..Güzel tespit.

    YanıtlaSil

Takipte Kalın!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...